من گفته بودم پریودیم عقب زده و تستم مثبت شده خواستم برم آزمایش بدم بعد به شوهر بگم از طرفی برای سقط دودل بودم گفتم بچه کوچیک دارم ی روز کلی پیش خدا گریه کردم ک اگه قراره من سقط نکنم ی نشونه بهم بده چکار کنم تا اینکه دیروز داشتم لباس شوهرمو میشستم دیدم توی جیبش ی ساعت زنونه بود با یکم شیره(مواد مخدر)حالا تصمیم گرفتم دیگه بشوهرم نگم و هرطور شده سقط کنم فعلنم نمیخوام بروش بیارم چون یکبار دیگم از اینکارا کرده بروش آوردم حالا مخفیانه کاراشو میکنه میگم زیر نظر بگیرمش ولی از درون داغونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سقط یعنی کشتن یه انسان و هیچ چیز نمیتونه به شما مجوز قتل یه انسان رو بده
اگه این بچه بیاد شوهرم یاغی تر میشه و منم دست و پام با سه تا بچه بسته میشه نمیتونم زیر نظرم بگیرمش چون آدم نشده من فک کردم دست برداشته ولی حالا وقیح شده پیامهاشو پاک میکنه قرارهای مخفیانه داره نمیخوام ی انسان دیگم توی این زندگی بدبخت بشه
ببخشید یعنی خدا به شما نشونه داده که سقط کنین؟؟عجباااااا
مثل این میمونه واسه دزدی بری استخاره بگیری و خوب دربیاد
همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔