2777
2789

سلام عموی نامزدم ک جوان بود فوت شد ،حالا نامزدم پروفایل وبیو و پیشواز و همه چیش شده عکس و اهنگ دلتنگی عموش ،

الان یکسال میگزره و حس میکنم اون عموشو بیشتر من میخواسته و میخواد چون هیچ اثری،از دوس داشتن من تو پروفایل و بیو مشخص نمیشع حتی عکس بگ گراند هم عکس عموشه 

عموش از من خوشش نمیومد، اولین باری ک فهمید من با پسره ام اومد فهشم داد. و ....

من حلالش نکردم ولی نامزدم میگه کینه ای نباش و اون تغصیری نداشت 

منم تو دعوا فهش عموش ک مرده دادم ک گفتم حلالش نمیکنم انشالا اون دنیا جواب فهش های ناحقش رو بگیره ،نامزدمم برای اولین بار فهشم داد بخاطر عموی مرده اش 

بنظرتون من مقصرم؟ یا کسی ک هنوز،منو ندیده بود اومد فهشم داد الکی

با مرده چیکار داری اخه .

مجازی گند زده به زندگی همه .

همینه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم راستش رفتار هیچ کدومتون درست نبوده 

نه اون عمو 

نه فحش شما 

نه فحش نامزدت و نه حتی این عکسایی که نامزدت گذاشته برای عموش

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

تو مقصری دلت بزرگ کن ببخش اون شخص دستش از دنیا کوتاهه بعدشم بخاطر یه مرده چرا بین خودت نامزدت سردی میندازی نزار احترام از بین بره یه بار فوش بده دیگه روش باز میشه مجازی رو ول کن عکس هر کی میخاد باشه

خدا به داد پسره برسه حتما فردا که باهاش ازدواج کنی میخوای تو دعواهاتون به پدر و مادرش فوش بدی

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️