2777
2789
عنوان

رفتار بی ادبانه

465 بازدید | 21 پست

بیاین بی ادبانه ترین رفتاری که توس مهمونی ها یا جاهای مختلف دیدین رو تعریف کنین 

بعضی وقت ها رفتار هایی هستن که از نظر ما نرمالن ولی از نظر اجتماع اینطور نیست و همین باعث میشه که خیلی ها نسبت بهمون سرد بشن 

از نظر خودم اشخاصی که سر هر مسئله ای شوخی میکنن حتی اگه به قیمت شکستن دل یکی یا توهین به چیزی باشه به شدت غیرقابل تحملن و اصلا دوست ندارم باهاشون توی یک جمع باشم . 

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه وقتی یه نفر رو بعد مدت ها ببینن، بیان از ظاهرش یا نحوه لباس پوشیدنش ایراد بگیرن

واقعا سلیقه ی هرکس به خودش ربط دارهه

کی قراره شعورشو پیدا کنن

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍

اونی که بعد طلاق یا تقسیم ارث و....به بقیه تهمت ناروا و بی ربط

میزنه مثلا دونفر باهم کنار نیومدن و طلاق گرفتن بعضی ها 

حرف های خخخیییلیییی‌ زشتی پشت سرشون میگن و تهمت 

ناموسی میزنن در صورتی که علت طلاق چیز دیگه ای بوده

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
بعضیا خودشون رو تو همه مسائلی دخالت میدن حتی اگر بهشون مربوط نباشه 🤦‍♀️

البته بعضی مواقع رفتار خودمون باعث میشه که اشخاص فکر کنن اجازه ی دخالت رو وارن ولی اون کسایی که عملا میخوان بپرن وسط هرچیزی دیگه وضعیتشون خیلی خرابه 

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍

مراقب رفتارام هستم 

چون خودم بدم میاد کسی باهام شوخی کنه رفتار غیر عادی کنه برا همین رو رفتار خودم خیلی مراقبم حتی کسی شوخی کنه فرصت تلافی شم باشه محاله انجام بدم در شان خودم نمیبینم 😄

و از اینکه ادم ها هم بهم بچسبن و هی پرحرفی کنن هم خوشم نمیاد حوصلم سر میره برا همینم تو مهمونی ها با کسی گرم نمیگیرم 😄

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ما با يه خونواده اي معاشرت داشتيم كه هر وقت خونه ما مهمون بودن با رفتارشون قهوه اي مون ميكردن

مثلا يكبار فقط اينها بودن و دعوت كرديم براي شام!!! شام! من بچم كوچيك بود اون سال ولي همه چي رو عالي آماده كردم خورشت كرفس و زرشك پلو هم آماده كردم و اينا

وقتي اومدن و موقع شام شد ديدم نميخورم با اكراه ميخورن

پرسيدم با خنده گفتن بعدازظهر گرسنمون شد پيتزا خورديم سيريم! يك بار ديگه هم ديرتر از بقيه سر شام رسيدن تا خوردن هم رفتن وسطش هم دخترشون اومد شامشو كوفت كرد رفت!!!! 

البته الان ديگه ارتباط نداريم خيلي خيلي به ندرت

ولي يكي از آداب مهمون بودن همينه كه ميزبان زحمت كشيده به احترام شما، يه كاري نكنيد آخرين بارش باشه! 

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
اونی که بعد طلاق یا تقسیم ارث و....به بقیه تهمت ناروا و بی ربط میزنه مثلا دونفر باهم کنار نیومدن و ...

کلا طلاق برای خیلیا تو ایران یک تابوی بزرگه 

نگاه خیلی بدی به زن مطلقه دارن و کلا طلاق رو بد میدونن

ولی خیلی عادیه که دو نفر نتونن با هم کنار بیان و تصمیم بگیرن که ادامه ی زندگیشون رو جدا از هم باشن 

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍