2777
2789

سلام من ۲۰ روز پیش یهو پای چپم تقریبا رو پنجه یهو مثل ی گرفتگی مانند و بی حسی مانند داشتم و رفتم ام ار ای مغز و کمر ک سالم بود خداروشکر و دیسک خفیف داشتم بعد فراموش کردم و مشکلی نبود تاینکه ۱۰ روز پیش داخل باسن سمت راست یهو مثل ی رگ درد گرفت و بعدش کمردرد داشتم رفتم دکتر نوشت فیزیوتراپی ۴ جلسه رفتم داخل باسنم یکم خوب شد بعد الان سه روزه دوتا پاهام سست میشه و انگار ب زمین می‌چسبه موقع راه رفتن ب زور میکشمشون وقتی میشینم و دراز میکشم  باسنم انگار ب خواب میره و میسوزه کسی تجربه چنینی داشته ممنون میشم کمکم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم 

دیسک بود عمل کردم ولی شما میگی دیسکت خفیفه

کدوم شهری؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
من داشتم  دیسک بود عمل کردم ولی شما میگی دیسکت خفیفه کدوم شهری؟

واقعا از دیسکه یعنی من اردبیلم اونموقع ک ام ار ای دادم هیچ دردی نداشتم فقط پای چپم یجور گرفتگی و بی حسی مانند رو پنجه داشت ممکنه الان بدتر شده باشه دیسک ب فاصله دوهفته؟

واقعا از دیسکه یعنی من اردبیلم اونموقع ک ام ار ای دادم هیچ دردی نداشتم فقط پای چپم یجور گرفتگی و بی ...

چن سالتونه شما کدوم شهرید پیش کدوم دکتر عمل کردید الان حالتون چطوره 

واقعا از دیسکه یعنی من اردبیلم اونموقع ک ام ار ای دادم هیچ دردی نداشتم فقط پای چپم یجور گرفتگی و بی ...

نه اگه ام آر آی دیسک نشون نداده از اون نیست 

ممکنه از عضله پرفورمیس توی باسن باشه

گوگل و یوتیوب سرچ کن بخون راجع بهش و ببین علائمش نوشته ورزش هاشم هست 

بهترین راه برای تشخیص رد درد نوار عصب و عضله هست حتما حتما حتما از پزشک درخواست کنید براتون انجام بده

پزشک مغز و اعصاب و توانبخشی انجام میده پیش یکی از این دوتا برین 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
چن سالتونه شما کدوم شهرید پیش کدوم دکتر عمل کردید الان حالتون چطوره 

۴۰ سالمه دو سال پیش عمل کردم 

شیراز هستم 

بعد عمل دیگ مشکلی ندارید؟خوب شدید خداروشکر؟ 

اره خوبم ولی کسی که عمل می‌کند با تا آخر عمر مراقبت کنه 

اهان میگم این حالت من خطرداره؟ ایم پاهام سنگینه و ب زمین می‌چسبه شماهم همین حالت و داشتین؟

بی حسی و درد داشتم عزیزم 

انشالله که خطرناک نیست ولی حتما نیاز به پیگیری داره 

در اولین فرصت برو دکتر توانبخشی یا متخصص مغز و اعصاب 

پشت گوش انداختن بعضی دردها ممکنه عواقب جبران ناپذیری داشته باشه گلم