2777
2789
عنوان

خودکشی

341 بازدید | 47 پست

یه بچه ۷ ماهه دارم شوهرم به فامیل نزدیکم ک تازه مرده فوحش داد جلو خانواده ش پدرش ازش حمایت کرد قلبم داره هزاااار تیکه میشه 

چکار کنم بنظرتون 

تعداد رای : 24
نظرسنجی
طلاق
11
45%
خودکشی
1
4%
بسازم بخاطر بچم
12
50%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر فقط همین قضیه که طلاق نمیگیرن ولی اگه شوهرت واقعا نرمال نباشه  و … طلاق بگیر ازش، خودت بهتر از هر کس دیگه ای میدونی صلاحت چیه، ما که با دو سه خط نمیفهمیم تو زندگیت چ‌خبره

خدای مهربونم هرلحظه هزار بار شکرت❤🙏

ببین بین این سه تا گزینه هیچکدوم درست نیست خدا بیامرزع‌ رفتگانت‌ رو ولی بخاطر مرده نباید زندگی سه تا انسان زنده بسوزه‌ باور کن

اشکال نداره ببخش وقتی ببخشی روح خودت بلند میشه خودت آرامش میگیری‌ ایشالله بچه هم به دنیا میاد مثل خودت بخشنده میشه همدمت‌ میشه تازه الانم هورمون هات به هم ریخته است 

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋