2777
2789
عنوان

بگین حق با منه یا نامزدم

210 بازدید | 22 پست

نامزدم خیلی احساساتیه بشدت

برعکس اون من خیلی بی احساسم

ویژگی خوب زیاد داره بشدت احترام میزاره بهم و مهربونه و هوامو داره و...

ولی این احساسی بودن خیلی زیادش خیلی وقتا اذیتم میکنه اینکه سر مسائل خیلی کوچیک زود ناراحت میشه و بعد هی میاد گلگی میکنه 

مثلا دیشب تازه از سرکار برگشته بودم خیلی خستم بود داشتم بیهوش میشدم زنگ زده بود بهم داشت راجب یه موضوع خیلی قدیمی مربوط به چندین سال قبل باهام درد و دل میکرد منم یهو گفتم خستمه میخام برم بخابم خدافسی کردم از امروز ازم ناراحته که چرا رفتی گفتم خب خستم بوده الان بینمون بحث پیش اومده

کسی تاحالا همچین مشکلی داشته؟ بگین چیکار کنم بتونم بیشتر باهاش سازش داشته باشم راستشو بخاین پسر احساساتی هیچوقت دوس نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بودم ناراحت میشدم ،دوسش داری ولی عاشقش نیستی و احساساتش برات هیچ ارزشی نداره...قشنگ خردش کردی دختر گل...یکم تحمل میکردی حرفش تموم میشد خب..دردودل خواسته کنه بنده خدا..

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
مگه اخلاقشو نمیدونستی چه جوریه قبل از نامزدی  پسر احساساتی که خوبه حالا اگر بی احساس بود بازم ...

چرا میدونستم

الانم نخاستم رفتار اونو تغییر بدم‌خواستم کمک‌بگیرم خودم سازشم بیشتر شه

اره خب ولی گاهی میره روی مخم

سعی کن یکم احساساتت نسبت بهش بیشتر کنی 

میدونی یاد خودم افتادم اصلا خوشم نمیومد از ابراز احساساتش و خودم سرد بودم چون علاقه نداشتم بهش 

با تلقینم شده احساسات و علاقتو بیشتر کن بهش

همیشه برعکسه احساساتی ها گیر بی احساس ها میوفتن.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
منم بودم ناراحت میشدم ،دوسش داری ولی عاشقش نیستی و احساساتش برات هیچ ارزشی نداره...قشنگ خردش کردی دخ ...

داشت راجب این میگفت که توی دبیرستان دوستاش باهاش بدرفتاری میکردن

اخه تاحالا راجب این موضوعه خیلی باهام درد و دل کرده بود خیلی باهاش حرف زده بودم الان دیشب تو حالت خستگی من باز زنگ زده بود اینارو میگفت واقعنم خستم بود ۱۲ساعت کار کرده بودم له بودم

چرا میدونستم الانم نخاستم رفتار اونو تغییر بدم‌خواستم کمک‌بگیرم خودم سازشم بیشتر شه

وقتی اخلاق دونفر باهم جور نباشه یه کم سازش سخته باید علایق و سلیقه و روحیات همدیگرو درک کنید حالا این موردی که گفتی به نظرم حق با شما بوده خب خسته بودی خوابت میومده نباید نامزدت ناراحت می‌شده بهش با صحبت کردن ملایم توضیح بده و رفع دلخوری کن