2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 24 پست
هرچیزی که برات جالب بوده.من کلا کتاب دوس دارم.

موهبت ناقص بودن

انجمن شاعران مرده

نقشه هایی برای گم شدن

تله شادمانی

دال دوست داشتن

رمان هم بگم؟

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون تاپیک قفل شد کنجکاو شدم رفتم معنی باکره رو سرچ کردم

باکرگی یا دوشیزگی حالت شخصی می‌باشد که هیچگاه آمیزش جنسی و دخول نداشته‌ است.
به این اشخاص باکره گفته میشود.

وجود پرده بکارت را نشانه باکرگی میدانند. 

معنی باکره از نظر پزشکی همان پرده یا غشای نازک است و از جنس مخاطی تشکیل شده است و ورودی مهبل بانوان را به صورت ناقص (نه کامل) میپوشاند.

معنی باکره از نظر پزشکی: 
دختری که پرده بکارت او سالم باشد، و هرگز دخول انجام نداده باشد باکره نامیده میشود.

2معنی باکره از نظر فقهی:

دختری که هنوز اولین نزدیکی و دخول را پشت سر نگذاشته است باکره نامیده میشود. 

بنابر این بر دخترى که شوهر کرده لیکن قبل از زوال و از بین رفتن پرده بکارت طلاق گرفته یا شوهرش مرده عنوان باکره صادق است. 

معنی باکره بودن چیست؟

باکره بودن در شرع ، عرف ، پزشکی در دختران به پرده نازکی که انواع مختلفی دارد و در ورودی واژن قرار دارد بکارت میگوند.

«اذا ذهبت‌ بکارتها بغیر الوطء من وثبة ونحوها، فحکمها حکم البکر، و امّا اذا ذهبت بالزنا او الشبهة ففیه اشکال، ولا یبعد الالحاق‌ بدعوی انّ المتبادر من البکر من لم تتزوّج، وعلیه فاذا تزوّجت‌»

این است که زن باکره، دخول نشده‌ای است

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

گفتی بنویس نوشتم 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*