2777
2789
عنوان

سوال

48 بازدید | 5 پست

من خیاطم خانمی هس که من باهاش صمیمی نیستم و خونشو تا بحال ندیدم فقط سلام احوال پرسیه

ایشون اول که میگف بیا مانتو برا من برش بزن من نرفتم خونشون یعنی غریبس جرعت نکردم

خیلی هم پیگیر بود

بعدش میگف بیا بریم بازار بزرگ برا من چرخ بخریم من گفتم با بچه سختمه خودت با شوهرت برو

الان دوباره میگه یه پیراهن بچگانه دوختم برا زیپش چرخم خرابه بیارم بدوز

من فکر میکنم زیپ مخفی نمیتونه بدوزه لقمه آماده میخواد 

بنظرتون چی بهش بگم کمکش کنم یا نه؟ یا رک بگم هزینه زیپ ۳۰ تومنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نه چون به هرحال شما یه مهارتی دارید که اون بهش نیاز داره با این کار جلوی سواستفاده های بعدی رو ...

ممنون از نظرت ته دلم میدونم داره سو استفاده میکنه ولی باز میگم نکنه راس میگه چرخش خراب باشه من شرمنده خدا بشم که به بندش کمک نکردم

میدونم خیلی فلسفیم😅😅😅

ممنون از نظرت ته دلم میدونم داره سو استفاده میکنه ولی باز میگم نکنه راس میگه چرخش خراب باشه من شرمند ...

آره عزیزم اگه الان رک نباشی و دوستانه بهش نگی بعدا مجبور میشی با قهر و دعوا از سر خودت بازش کنی