2777
2789
عنوان

تیشرت با چه سایزی بگیرم؟

177 بازدید | 11 پست

سلام دوستان . می‌خوام تیشرت مردانه از یه پیجی بخرم ، دو تا سایز با عرض سینه 56 و 59 داره 

حالا بلوز همسرم رو که چک کردم عرض سینه 57 بود 

مرددم کدوم سایز تیشرت بگیرم ... 56 یا 59؟

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا همش یکی دو سانت اختلافه ها

خب همین یکی دو سانت میشه دو تا سایز متفاوت 

حتما تفاوت زیادی داره که دو سایز شده

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
بلوزهمسرت قدیمیه؟ 

بله نسبتا قدیمیه . پوشیده و شسته شده

بیشتر جذب میپوشن یا آزاد

باتوجه به این تصمیم بگیر 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

بیشتر جذب میپوشن یا آزاد باتوجه به این تصمیم بگیر 

آزاد میپوشه بیشتر تا جذب 

بع نظرم۵۶بگیر چون بعد چندبارشستشو تیشرت گشادمیشهیکم

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺
آزاد میپوشه بیشتر تا جذب 

خب پس ۵۹بگیر

شاید آبرفت هم داشته باشه 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌