2777
2789
عنوان

چگونه با کودک طلاق رفتار کنیم؟

244 بازدید | 4 پست

سالانه هزاران کودک طعم تلخ طلاق والدین خود می چشند و آسیب هایی می بینند که می تواند بر روحیه و زندگی آن ها تاثیر منفی بگذارد. این که شما بدانید چگونه باید با کودکان خود بعد از طلاق رفتار کنید می تواند تا حد بسزایی برای سلامت روان آن ها تاثیر بگذارد. در این مقاله به شما خواهیم گفت که بهترین رفتار با کودک طلاق چیست.

طلاق به خودی خود می تواند آسیب های روحی بسیاری برای کودک شما داشته باشد. این مشکلات در صورت عدم رفتار مناسب با آن ها می تواند چند برابر نیز شود. از جمله این مشکلات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

• نداشتن حس رضایت از زندگی در بزرگسالی
  • نداشتن حس ارزشمندی
  • کمبود اعتماد به نفس
  • درگیری به اعتیاد در نوجوانی و بزرگسالی
  • انزوا و گوشه نشینی
  • عدم توانایی در برقراری رابطه عاشقانه و تشکیل زندگی مشترک
  • احساس طرد شدگی از طرف جامعه
  • شب ادراری در کودکی
به نظرم بهترین کمک اینه که تا وقتی از زندگیمون و شریک زندگیمون مطمئن نشدیم و زندگیمون ثبات نگرفته بچ ...

حرفتون درسته ولی بعضا شده زندگی زن و شوهر تا قبل بچه دار شدنشون عالی بوده و هیچ مشکلی با هم نداشتن ولی بعد از بچه دار شدن به هر دلیلی حالا یا مشکلات اقتصادی یا هر دلیل دیگه ای به هم میریزه و زن و شوهر مجبور به طلاق میشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون درسته ولی بعضا شده زندگی زن و شوهر تا قبل بچه دار شدنشون عالی بوده و هیچ مشکلی با هم نداشتن و ...

خیلی کم اینجوری میشه بیشترشون مشکل دارن یا هنوز طرفشون نمیشناسن ولی بچه میارن 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خیلی کم اینجوری میشه بیشترشون مشکل دارن یا هنوز طرفشون نمیشناسن ولی بچه میارن 

اینجوری باشه حرفتون درسته چون کسی که هنوز نتونسته طرف مقابلشو درست بشناسه و درکش کنه و نتونه کنارش زندگی کنه داشتن فرزند براشون اشتباهه چون با جداییشون میتونن آینده ی فرزندشون رو به تباهی بکشن