2777
2789
عنوان

بیماری خود ایمنی درمان و بارداری سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 9684 بازدید | 63 پست
اسم بیماری مو سرچ کردم توهمین سایت و جاهای دیگ نوشته بود که ن این خطری نداره لیکن پلان چقد گریه کردم ...

عزیزم ممنون از دعای خیرت انشاالله به شماهم چند تا بچه سالم و باهوش بده

سلام عزیزم بله من پیش رفاهی میرم‌منم دوتا سقط داشتم و انتقالمم منفی شد بخلطر مشکلات ایمنی اون باید د ...

من برای اولین بار می‌خوام بیام مشتاق از کاشان هم میام راهم دوره ... تقریبا 

میشه بگی چیکار باید بکنم شرایطش چجوریه؟ 

من زنگ زدم گفتن نوبت دکتر رفاهی پره پنجشنبه ، جمعه بیا یا خودشه یا دستیارش 

مگ از قبل نوبت میدن تلفنی؟؟؟ 

من پنجشنبه روز سوم پریودمع یعنی فردا بیام هر چقدر هم معطل بشم میشه ببینم دکتر رو بنظرت ؟ 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بله من پیش رفاهی میرم‌منم دوتا سقط داشتم و انتقالمم منفی شد بخلطر مشکلات ایمنی اون باید د ...

دکتر رفاهی همون خانوم دکتر تپله مهربونیت دیگه درسته؟ 

حقیقتش من زنداداشم می‌رفت مشتاق پیش همین دکتر 

ولی نمیتونم زیاد از اون سوال بپرسم 

اگ میتونی لطفا برام ی سری توضیحات بده اینجا یا درخواست دادم قبول کن اونجا پیام بدم بهت 🥺

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
میگم شما ایمنی بود یا انعقادی هم مشکل داشتید؟ اخه من سقطام بدون دارو بود و بعدش متوجه خود ایمنی شدم ...

ایمتی بود ،نمیدونم والا با اینکه فول دارو بودم ولی بازم سقط شد ،

الهی و ربی من لی غیرک
سلام عزیزم زن داداشتون نتیجه گرفت؟لنفوسیت کرد؟

مشکل ایمنی نداشت عزیزم برای بارداری می‌رفت اونجا ک بله نتیجه گرفت الحمدالله 🤲🏻💖

من برای اولین بار می‌خوام بیام مشتاق از کاشان هم میام راهم دوره ... تقریبا  میشه بگی چیکار بای ...

عزیزم ببخشید دیر پیامتا دیدم بله نوبتاش تلفنی هست و اینکه اگه ییکی دوروز قبلشهم بیای داروهات مینویسه

دکتر رفاهی لنفو سیت میکنه؟

نه خودشون که نه میفرسته ایمنی که یکیش قاسمی هست که لنفو را قبول داره اونم میفرسته ازمایشگاه دکتر رضایی 

یکیش شاکریانه که اصلا قبول نداره لنفو را

دکتر رفاهی همون خانوم دکتر تپله مهربونیت دیگه درسته؟  حقیقتش من زنداداشم می‌رفت مشتاق پیش همین ...

اره عزیزم خودشه خیلی با سواد اروم و دلسوزه اولیت براش سلامتی مریضه مثلا اگه دو دوره بهت دارو که تعداد تخمک را برا بارداری طبیعی داد سینال و hmgو... دوماه میگه بدنت باید استراحت کنه

عزیزم ببخشید دیر پیامتا دیدم بله نوبتاش تلفنی هست و اینکه اگه ییکی دوروز قبلشهم بیای داروهات مینویسه

اشکالی نداره ممنون عزیزم