2777
2789
عنوان

حرز امام جواد برای دفع جن خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 47 پست

سوره بقره تو خونه روزا پخش کنین سر یه ساعت مشخص، 

نمازت رو اول وقت بخونی

یه آیه از سوره الرحمن هست فک کنم ایه ۳۳ و ۳۵ که باید ۷۰ بار به آب بخونین و بریزین تو خونه و تو چاه فاضلاب نباید بره و ...

اذان تو خونه پخش کنین

روضه گرفتن خیلی خوبه مخصوصا روضه حضرت فاطمه (س)

نماز شب بخون از خدا کمک بخواه

از شهدا کمک بگیر تو این راه بهت کمک کنن، شهید ابراهیم هادی مخصوصا

یکم اطلاعات مذهبیتو ببر بالا

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

تو سایت دایی ابراهیم نشونه های طلسم و ... هست برو بخون ولی چیزی از روش انجام نده چون من اطمینانی ندارم واقعا

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره بقره تو خونه روزا پخش کنین سر یه ساعت مشخص،  نمازت رو اول وقت بخونی یه آیه از سوره الرحم ...

بخدا که من هر روز که تنها میشم میشینم دعا خواندن قرآن خوندن سوره حمد و قل ولله رو میخونم روز های دیگه هم میخونم 

این گروه تو تلگرام هم اطلاعات مذهبیتو بالا میبره و شوق عبادت تو وجودت بیشتر میشه

این گروه تو تلگرام هم اطلاعات مذهبیتو بالا میبره و شوق عبادت تو وجودت بیشتر میشه

باش خدا کنه که وضعیتم بهتر بشه چون همیشه بد شانسی میارم وسیله هام گم میشه یا خانواده ام دعوا میکنم 

بخدا که من هر روز که تنها میشم میشینم دعا خواندن قرآن خوندن سوره حمد و قل ولله رو میخونم روز های دیگ ...

اینا خیلی خوبه ولی باید اصولش رو هم بدونی، راهش رو بدونی

اولش هم ممکنه یکم همه چی سخت بشه ولی طاقت بیاری تموم میشه

یکم سنت پایینه، برا همین میگم این حرفا رو با مادرتم در میون بزار یا خواهر برادر بزرگتری

اینا خیلی خوبه ولی باید اصولش رو هم بدونی، راهش رو بدونی اولش هم ممکنه یکم همه چی سخت بشه ولی طاقت ...

راستش رو بخام بگم من قبلاً جلوم وسیله ها تموم خورده و حتی از ترس بیهوش شدم ولی به پدر و مادرم گفتم گفتش که وسیله تکون خورده که خورده که چی و اینکه حرفم رو باور ندارن

باش خدا کنه که وضعیتم بهتر بشه چون همیشه بد شانسی میارم وسیله هام گم میشه یا خانواده ام دعوا میکنم&n ...

توکل به خدا

واجبات رو انجام بده

گناه نکن

نجسی پاکی رو رعایت کنین

خیلی چیزا هست

همین منابعی که بهت دادم بخون ببین شرایطت چجوریه

توکل به خدا واجبات رو انجام بده گناه نکن نجسی پاکی رو رعایت کنین خیلی چیزا هست همین منابعی که ب ...

من که خیلی حواسم به گناه و نجسی هست اگه اعتقاد نداشتم نمی‌رفتم حرز امام جواد و دعای دفع همزاد و رفع گرفتاری و ام صبیان رو بگیرم 

هیچ چیز و هیچ کس قدرتش از خدا بالاتر نیست

خداوند قادر مطلقه، خودش حفظت میکنه

راستی سعی کن فیلم ترسناک نبینی، آهنگ گوش نده، مخصوصا اهنگ غمگین، قبرستون یا جاهای متروکه نرو ، تنها هم نخواب،یا تنها تو خونه نمون

نه اینکه بد باشه ها ، نه ولی اینجوری حالت بهتر میشه

یه قران کوچیک هم بگیر همراهت داشته باش فقط تو دسشویی حموم نبر

غسل واجب هم به گردنت نزار

من که خیلی حواسم به گناه و نجسی هست اگه اعتقاد نداشتم نمی‌رفتم حرز امام جواد و دعای دفع همزاد و رفع ...

ان شاالله که رفع میشه

زیادم فکرتو درگیرش نکن، خودتو بزن به بیخیالی

هیچ چیز و هیچ کس قدرتش از خدا بالاتر نیست خداوند قادر مطلقه، خودش حفظت میکنه   راستی سعی کن ...

مادرم همیشه برای پیگیری یکسری کار هاش هر روز می‌ره بیرون منم که میرم مدرسه صبحی هستم وقتی بر میگردم مادرم رفته بیرون و من مجبورم تنها بمونم

اگر کسی گرفتار موجودات غیر ارگانیک باشه باید از راهش و آدمش که به علوم غریبه‌ و متا فیزیک آشناست و مسلط خلاص بشه ولی در کل یکی از راهکارهای نجات از آزار اجنه داشتن حرز هست

به دنبال وارستگی