2777
2789

سلام دوستان میگم من امروز که از خواب بیدار شدم خیلی وحشتناک متوجه درد گلوم شدم بطوریکه آب دهنمم نمیتونم قورت بدم و حرف هم میزنم میسوزه ... فک کنم اولین روز سرماخوردگیمه 

پیشنهادی دارین برای درمانش؟ خیلی اذیت میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب نمک قرقره کن

آب جوش و لیمو و عسل بخور

برو دکتر

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰

توی شلغم رو خالی کن توش عسل بریز بذار چن ساعت بمونه اب که انداخت به حالت غرغره کن و بعد قورت بده 

شلغمو پیاز و هویج خورد کن بریز تو شیر بذار با ملایمت باهم بپزن بعد  این شیررو بخور 

برای من  که زیاد مهم نیست البته خیلی هم بد نیست ولی  میخوای خوب بشی باید طعمشو تحمل کنی دی ...

☹️☹️حق باتو مرسی هرروز باید یچیز امتحان کنم تا بهتر بشه