2777
2789
برو خدا را شکر کن من آرزومه

چی بگم والا حقوقش کمه 

۱۹ سالم بیشتر نی 🤦‍♀️🤦‍♀️😬

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه لحاظ ؟

این که همش از حقوق یه مقداری رو برمیدارن و اصلا اون چیزی که تو حکم هست به شما داده نمیشه بنظرم اگه فقط برا حقوقش میری نرو چون واقعا آنقدری نیست باید با جون و دل دوست داشته باشی رشتتو

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

دهم تموم کردم جمع‌بندی کردم دوازدهم نیمسال اول خوندم حالا دارم جمبندی میکنم 

من تا ۶ بهمن انشالله دوازدهم تموم میشه بعدش چون زامشاور دارم پیش میرم از ۶بهمن تست این دروس وکتاب تعلیم وتربیت اسلامی ودینی رو میخونم

این که همش از حقوق یه مقداری رو برمیدارن و اصلا اون چیزی که تو حکم هست به شما داده نمیشه بنظرم اگه ف ...

نه حقوقش به نظرم برا خانم خوبه

مشکلی ندارم از نظر پوشش هم خودم چادریم ومذهبی هستم فقط میترسم راه درست انتخاب نکرده باشم میترسم وقتی رفتم تدریس خستا کننده برام بشه

از یه طرف مادرمم معلم غیر رسمیه وخودم کارای فرهنگی سال ها پیش تو مدرسه میکردم نمیدونم دوست دارم یا نه 

برا یه خانم حقوقش به نظرم خوبه چقدر خوندی؟انسانی بودی؟ مصاحبه چطور بود 

چی بگم ولی من خیلی ولخرجم  ۱۴ ساعت در روز 

استرس داشتم قبلش ولی پشت در به خودم گفتم اگه از ۴ تا ادم بترسی هیچ گوهی نیستی 🤣🤣🤦‍♀️

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

نه حقوقش به نظرم برا خانم خوبه مشکلی ندارم از نظر پوشش هم خودم چادریم ومذهبی هستم فقط میترسم راه در ...

اگه واقعا دوست داری برو واقعا بهترین شغل برای خانوم هاست منم مذهبی ام و مشکلی با پوشش اینا ندارم ولی خب بعضیا که واسه حقوقش اومدن دیدن انقدری نیست و دارن اذیت میشن

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

چی بگم ولی من خیلی ولخرجم  ۱۴ ساعت در روز  استرس داشتم قبلش ولی پشت در به خودم گفتم اگه ا ...

درساش راحته؟ بنظرت بین پرستاری و فرهنگیان کدوم بهتره؟

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

اگه واقعا دوست داری برو واقعا بهترین شغل برای خانوم هاست منم مذهبی ام و مشکلی با پوشش اینا ندارم ولی ...

مث من نه مذهبی ام نه حقوقش راضیم میکنه