2777
2789
عنوان

خانما کمک کنید از نگرانی در بیام

200 بازدید | 10 پست

من تنبلی تخمدان دارم و دفاستون میخورم،،،از روز پاکی تا یعنی روز ۸ چرخه تا روز ۱۵ چرخه رابطه داشتم،،حالا الان دو سه روزه یه درد خفیف زیر دلمه و حالات روحیم خیلی بهم ریخته اس دلم میخواد گریه کنم یه لحظه حالم خوبه اصلا خیلی عجیبیه تا پریودمم ده روز مونده،،به نظرتون اینا میتونه علائم لانه گزینی باشه؟؟

لانه گزینی میتونه با درد خیلی خفیف زیر دل همراه باشه یه چیزی شبیه تیر کشیدن زیر دل، اما حالتهای روحی و خلق و خویی زمانی بهم میریزه ک بتا بالا میره مثلا دو سه روز بعد از موعد پریود

لانه گزینی میتونه با درد خیلی خفیف زیر دل همراه باشه یه چیزی شبیه تیر کشیدن زیر دل، اما حالتهای روحی ...

هنوز خیلی مونده به پریودم اخه

دیوونه دارم میشم از این تغییرای روحی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش ان شاءالله چیزی نیست

تو روخدا توروخدا

برای من دعاکن

حالم خیلی بد

توروخداخیلی زود دعاکن با درخواستم موافقت بشه😭😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏توروخدا دعاکن با درخواستم موافقت بشه 

بیاتاپیک آخرم

🇮🇷

راستش علایم لانه گزینی افسردگی نیست 

اون ماهی که باردار بودم افسرده نبودم  قبل موعد 

کلا موضوع بارداری رها کن و بهش فک نکن.. به تاریخا توجه نکن سرت گرم کار دیگه کن .. این بیشتر کمکت میکنه تا ثبت مدام تخمک و تخمک گذاری و زمان پریود

هنوز خیلی مونده به پریودم اخه دیوونه دارم میشم از این تغییرای روحی

انشالله باردار بشی ولی این تغییرات روحیت مربوط ب بالا پایین شدن هورموناته ک قاعدتا رخ میده و ربطی ب لانه گزینی نداره