2777
2789
عنوان

باردارم، خيلى بغض دارم🥹

850 بازدید | 72 پست

وسط ماه هفتم هستم

خيلى فشار رومه، مدام دل و كمر و پا درد و سردرد دارم، انرژيم خيلى كمه، ديابت باردارى و كم خونى و چندتا مشكل ديگم دارم، نفس كم ميارم

از اينكه به كاراى خودمو خونه نميرسم خيلى ناراحتم

آشپزى بينهايت برام سخته، غذاى بيرونم خيلى بهم نميسازه

همسرم هر وقت خونه باشه كمك حالمه، مادرمم خودش كلى كار و گرفتارى داره ولى هر وقت بتونه كمكم ميكنه، ديگه كمك حالى ندارم

دلم ميخواد بشينم گريه كنم😓

هيچكس قابل اعتماديم سراغ ندارم روزها بياد تو كارها بهم كمك كنه به عنوان پرستار يا خدمتكار

شما چطورى ميگذرونيد اين روزارو؟

خيلى كار ريخته رو سرمون مهم ترينش اسباب كشيه

دعا كنيد اين روزهارو به سلامت و راحتى بگذرونم

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الهی این روزا زود بگذره و نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری لطفا بیا تاپیک آخرم😭😭😭😭😭😭

ممنون عزيزم

ان شاءالله

چشم

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
شوهرت خوبه شوهر من وحشیه اونو کجایدلم بزارم

باردارى؟

وحشى چرا؟ چكار ميكنه مگه؟

اشتباه نکن گلم .اصلا نگران تمیزی خونه نباش 

الان باید لذت ببری از بارداریت 

از خرید سیسمونی 

خونه مرتب کسی از تو انتظار نداره فقط غذاهای مقوی درست کن و بخور. میوه و آجیل بخور و فیلم ببین و استراحت کن 

منم خیلی غصه دارم و همسرم هم کلا کمک نیست....

عزيزم

خيلى سختهههه اين دوران مخصوصا اگر همراه نداشته باشى

خدا كمكت كنه

اشتباه نکن گلم .اصلا نگران تمیزی خونه نباش  الان باید لذت ببری از بارداریت  از خرید سیسم ...

برام گزارش میزنی عزیزم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12345982/چیزی-برای-پوستتون-تا-حالا-استفاده-کردین-که-پوستتون

عزیزم انقد لوس نباش😅😅😅❤️

من بعضی روزا تا ظهر فقط ۳ بارم بالا میاوردم

بااین حال غذا میپختم

تا روز سزارین بالا آوردم 

استراحت مطلقی هم بودم ویارم  هم شدید بود

ولی دلم نمیکشید غذای کسی رو بخورم

خودم همه کارامو میکردم

خودتو شل نگیر ، بدتر بی حال میشی☹️☹️☹️☹️

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂