2777
2789

من پوستم خیلی وقتا خوبه ولی یه وقتایی به مدت چند روز پوست صورت و بدنم حتی موهام شدید خشک میشه کسی میدونه چرا؟آزمایش تیروئید هم دادم نرمال بود

شاید بخاطر محل زندگیته ، من کرمانشاهم اینجا چون کوهستانی و خشکه تو تابستون نرمالم اما زمستون از شدت خشکی میخوام ترک ببندم

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

من پیج ارایشی دارم زباد مشاوره پوستی میدم این سوالی که شما پرسیدی خیلی کلیه و جوابش طولانی

کلی بگم اگر خشکی جوریه که بعد شستن صورت با شوینده ،قبل از اینکه کرم بزنی پوستت حالت کشیدگی و خشکی داره پوستت نوعش خشکه وگرنه ممکنه پوستت خشک نباشه صرفا دهیدراته باشه

اگر پوستت چربی هم تولید میکنه و همزمان حس خشکی هم داره،پوستت چرب دهیدراته س

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اهوازم زمستون و تابستون همینم

از ابرسان استفاده کن اصلا نزار خشک بمونی 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸)