2777
2789

من یه خواستگار داشتم که بخاطر درسم بهش جواب نه رو دادم ولی این اقا هر سال مزاحم بود بعد که ازدواج کردم یه مدت پیداش نبود تا اینکه اومد فارغ التحصیل شدنمو تبریک گفت و بازم مدتی از اون ماجرا گذشت و بعد یکی از دوستام با ایشون در ارتباط بود.

منم چند هفته پیش باردار شدم و به دوستم گفتم، اونم رفته استوری من و خودشو گذاشته بالاش تبریک گفته. این خواستگار منم دیده اومده رو ایدی من که دوستم تگ کرده بود. 

و گفته مبارکه و این حرفا با یه قلب شکسته. 

بعد من و همسرم داشتیم تو گوشی من به فیلم و اینا نگاه میکردیم من رفتم قستمت دایرکتا همسرم گفت بزن رو اون پسره، منم با تعجب زدم رو دایرکته. 

اولش شوک بودم که این بعد چند مدت چرا باید بهم پیام بده، شوهرم هم با من بحث کرد که چرا بهت پیام داده،(خواستگار قبلیم هم خیلی بچسب و مزاحم بود بخاطر همین همسرم اصلا خوشش نمیومد ازش) منم گفتم خوب به من چه؟! نهایتش جوابشو نمیدونم همین. بعد گفت اره همون کارو کن منم جوابشو ندادم. 

بعد فرداش دیدم فالووم کرده و برای پستم کامنت گذاشته، منم کامنتشو حذف کردم بعد دیدم دوباره دایرکت داده. منم دیگه بلاکش کردم. 

حالا یه چند روزی میگذره از این ماجرا که دوستم بهم پیام داده میگه این پسره از من پرسیده چرا بلاکش کردی؟ 

واقعا خیلی مزاحمت ایجاد میکنه هرکاری میکنم بازم پیداس نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب .بگو معنی نداشت بلاکش نکنم .باورم نمیشه رو دروایسی داری 😐انگار بدت نمیاد مزاحمت بشه خو بلاک کردی دیگه اون دوستتم بلاک کن بیشتر ب دشمن و خونه خراب کن میخوره تا دوست

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

با دوستت جدی برخورد کن.

دوستت که میدونه شما متاهلی نباید اینکارو دیگه انجام بده.

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

عجب .بگو معنی نداشت بلاکش نکنم .باورم نمیشه رو دروایسی داری 😐انگار بدت نمیاد مزاحمت بشه خو بلاک کرد ...

منم میگم بلاک کنه، میگه اخه اون دوستمه بد میشه. 

منم میخوام باهاش دیگه رابطمو ضعیف کنم

منم میگم بلاک کنه، میگه اخه اون دوستمه بد میشه.  منم میخوام باهاش دیگه رابطمو ضعیف کنم

چرا اون بلاک کنه ؟واقعا دوستت نمیفهمه متاهلی و هیچ معنی نداره با خاستگار سابقت خوش و بش کنی؟بعد همون پیام اول باید بلاکش میکردی بعدشم پیجتو قفل کن ک همینجوری همه فالوت نکنن پیج فیکاروهم قبول نکن واقعا زندگیت مهم تره یا دوستورفیق؟

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤