من یه خواستگار داشتم که بخاطر درسم بهش جواب نه رو دادم ولی این اقا هر سال مزاحم بود بعد که ازدواج کردم یه مدت پیداش نبود تا اینکه اومد فارغ التحصیل شدنمو تبریک گفت و بازم مدتی از اون ماجرا گذشت و بعد یکی از دوستام با ایشون در ارتباط بود.
منم چند هفته پیش باردار شدم و به دوستم گفتم، اونم رفته استوری من و خودشو گذاشته بالاش تبریک گفته. این خواستگار منم دیده اومده رو ایدی من که دوستم تگ کرده بود.
و گفته مبارکه و این حرفا با یه قلب شکسته.
بعد من و همسرم داشتیم تو گوشی من به فیلم و اینا نگاه میکردیم من رفتم قستمت دایرکتا همسرم گفت بزن رو اون پسره، منم با تعجب زدم رو دایرکته.
اولش شوک بودم که این بعد چند مدت چرا باید بهم پیام بده، شوهرم هم با من بحث کرد که چرا بهت پیام داده،(خواستگار قبلیم هم خیلی بچسب و مزاحم بود بخاطر همین همسرم اصلا خوشش نمیومد ازش) منم گفتم خوب به من چه؟! نهایتش جوابشو نمیدونم همین. بعد گفت اره همون کارو کن منم جوابشو ندادم.
بعد فرداش دیدم فالووم کرده و برای پستم کامنت گذاشته، منم کامنتشو حذف کردم بعد دیدم دوباره دایرکت داده. منم دیگه بلاکش کردم.
حالا یه چند روزی میگذره از این ماجرا که دوستم بهم پیام داده میگه این پسره از من پرسیده چرا بلاکش کردی؟
واقعا خیلی مزاحمت ایجاد میکنه هرکاری میکنم بازم پیداس نمیدونم چیکار کنم