بازی میکنه با بچه ها خودم بیشتر ذوق دارم که تونستم روز خوبی براش بسازم اما یکم استرسیم متاسفانه و از تب میترسم تا یکی از بچه ها سرفه کنه برق از سه فازم میپره چکار کنم انقدر حساس نباشم و بتونم لحظه های شادی براش بسازم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باردارم واقعا توان اینو ندارم مریض بشیم و بخوام از همه نگهداری کنم☹
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar
به سلامتی عزیزم منم متاسفانه با استرس میبرمش اما وقتی میریم انقدر شاد میشه دلم نمیاد خونه نگهش دارم ...
چندسالشه عزیزم؟
دختر من نزدیک سه سالشه،نمیتونه ماسک بزنه،اگه بچتون بزرگتره و میتونه ماسکو نگه داره بهتره ببریش
من این چندوقت که تو خونم عذاب وجدان دارم نمیتونم ببرمش
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
عزیزم الان واقعا فصل خوبی نیست من دخترم میره پیش دبستانی از اول سال تا الان هزار بار مریض شده منم پا ...
درسته واقعا اما خب همه بهم میگن به هوای مریضی هم انقد بچه رو زندانی نکن فردا گوشه گیر بار میاد عزیزم یه پیشنهاد برات دارم به دخترت شربت ایمونس بده خیلی عالیه