2777
2789

بازی میکنه با بچه ها خودم بیشتر ذوق دارم که تونستم روز خوبی براش بسازم اما یکم استرسیم متاسفانه و از تب میترسم تا یکی از بچه ها سرفه کنه برق از سه فازم میپره چکار کنم انقدر حساس نباشم و بتونم لحظه های شادی براش بسازم‌‌‌‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم،یک ماه و نیمه نمیبرمش

باردارم واقعا توان اینو ندارم مریض بشیم و بخوام از همه نگهداری کنم☹

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

هزینش چقدره 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

منم اینجوریم،یک ماه و نیمه نمیبرمش باردارم واقعا توان اینو ندارم مریض بشیم و بخوام از همه نگهداری ک ...

به سلامتی عزیزم منم متاسفانه با استرس میبرمش اما وقتی میریم انقدر شاد میشه دلم نمیاد خونه نگهش دارم چون یه دونه هم هست همش تنهاست دلم براش میسوزه

حتما داره عزیزم تو نت سرچ کن و بچه ات رو ببر خیلی عالیه به خصوص تو این روزای سرد که نمیشه فضای باز ر ...

ورودیش چقدره؟

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
به سلامتی عزیزم منم متاسفانه با استرس میبرمش اما وقتی میریم انقدر شاد میشه دلم نمیاد خونه نگهش دارم ...

چندسالشه عزیزم؟

دختر من نزدیک سه سالشه،نمیتونه ماسک بزنه،اگه بچتون بزرگتره و میتونه ماسکو نگه داره بهتره ببریش

من این چندوقت که تو خونم عذاب وجدان دارم نمیتونم ببرمش

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
به سلامتی عزیزم منم متاسفانه با استرس میبرمش اما وقتی میریم انقدر شاد میشه دلم نمیاد خونه نگهش دارم ...

عزیزم الان واقعا فصل خوبی نیست من دخترم میره پیش دبستانی از اول سال تا الان هزار بار مریض شده منم پابه پاش گرفتم واقعا درموندده شدم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

قیمتا متفاوته گلم اما اینجا که بردم ساعتی ۶۰ بود 

خیلی خوبه 

بنظرم استرس الکی نداشته باش 

منم پسرمو میبرم میترسم ولی مربی اونجا میکف اصلا یچهای سرماخورده خیلی خیلی کم پیش میاد بیان

سرطان دارم میشه برای خوب شدنم حمد بخونی برام 🖤
عزیزم الان واقعا فصل خوبی نیست من دخترم میره پیش دبستانی از اول سال تا الان هزار بار مریض شده منم پا ...

درسته واقعا اما خب همه بهم میگن به هوای مریضی هم انقد بچه رو زندانی نکن فردا گوشه گیر بار میاد عزیزم یه پیشنهاد برات دارم به دخترت شربت ایمونس بده خیلی عالیه