2777
2789
عنوان

بنظرتون به قهرم ادامه بدم ؟؟؟

351 بازدید | 28 پست

شوهرم مرد خیلی خوبیه چن ب پیش خونه فامیلشون مهمونی رفتیم یه دورهمی نسبتن شلوغ بود بعد همش همسرم با یه دختره باهم حرف میزدن و...... من اصلا حس خوب نمیگرفتم چن سری بهش گفتم بیا بریم بهم بی محلی میکرد آخرشم همونجا قهر کردم و رفتم تو اتاق حدود یک ساعت بعدش به جمع گفت خانمم ناراحته و ما میریم تقریبا ساعته سه بود از اونجا اومدیم بیرون گلی سرش غر زدم همش میگفت تو حساسی واز کاه کوه ساختی من فقط اداب اجتماعی رو رعابت کردم و....... معذرت خواهی هم نکرد دیشب بهش گفتم اگه واقعا عاشقه دختر فامیلتون هستی من میرم اونو بیار و.....گفت با نگاه کردن ساده قرار نیس هیچ زندگی خراب بشه و.....قرار نیس من یه تار مو و زندگیم زو به اونا بدم چرا انقدر ذهنت مسمومه من نگاهم معمولی بود و......

هنوزم قهرم بنظرتون اشتی نکنم و سرسنگین باشم فعلا؟؟؟؟ حس میکنم هرچقدر بی محلی کم تر براش مهمه 😐شام بهش نمیدم غذا سفارش میده برای منم میخره  رابطه هم باهاش ندارم چون میدونه پریودم😑🤦‍♀️تاکیی قهر رو ادامه بدم؟؟؟

نمیخوام برشم رو از دست بدم

من نمیدونم چرا ما زنا همیشه حساسیم قضیه ب خودشون میرسه میش غیرت 

واقعا عجیبه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید اون حرفو میزدی

یکم سیاست داشته باش

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

حقيقتا من بودم 

تو جمع هيچ ري اكشني نشون نميدادم 

ميومديم خونه صرفا يرسنگين ميشدم 

البته بايد ديد حرفشون گفتارشون درچه حد و درچه حيطه ايي بوده و نسبتشون

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
سلام این حرکت بچه بازیه میخوای گند بزنی به زندگیت ادامه بده به همین کارت 🗿🚶🏻‍♀️😍

خب پس چیکار کنم ؟؟؟😐اگه تکرار کرد چی ؟؟

واقعا من اون شب صدای شکسته شدن قلبم رو شنیدم از چشمم افتاد