2777
2789

ما یک ماه اجاره خونه بدهکاریم و از اون به بعد همش داریم مرتب میریزیم صاحب خونمون چیزی نگفته خیلی استرس دارم اونم تا ماه بعد میریزیم همش میترسم سال جدید دیگه باهامون قرارداد نبنده

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستکی داره باینکه واقعا گرفتاره که نمیده یا از عمد نمیده

خب گرفتار باشه صاحب خونه چه گناهی کرده 

از عمد یا حالا غیر عمد این ماه به اون ماه میکنه

چنین نماند چنان نیز هم نخواهد ماند

من به شخصه هیچی صبر میکنم تا واریز کنند چون اصلا روی پول مستأجر هیچ حسابی باز نکردم تا به الان

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من زمانی که مستاجر داشتم بارها این مسئله برام پیش اومده و تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت خونه رو دست مستاجر ندم 

ولی آخرين بار خیلی مستاجر پرروئی بود  و علاوه بر این که اجاره پرداخت نمی‌کرد خونه رو هم تخلیه نمی‌کرد و چون دوران کرونا بود فکر میکرد میتونه از قانون کرونا برای مستاجران استفاده کنه . از طریق شوراي حل اختلاف. مجبور به تخلیه شد و اجاره ها رو هم از پول رهنش کم کردیم 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

پول رهن  حالا همون اول نداده گفته بعد چند روز میدم که نداده

دوماه طول کشید تا بده از اول مهر تا آخر آبان

هیچسی نگفتیم برا همه روزای سختیه 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰
خب گرفتار باشه صاحب خونه چه گناهی کرده  از عمد یا حالا غیر عمد این ماه به اون ماه میکنه

من باشم همون اول تو قرار داد قيد ميكنم به ازاي فلان روز دير كرد فلان قد جريمه 

اخه ادم از اول بفهمه توان اجاره رو دارع بياد اجاره كنه   هرچي باشه صاخب خونه هم لازمشع ...

….

پول رهن  حالا همون اول نداده گفته بعد چند روز میدم که نداده

نباید خونه تحویل می دادین. پول رهن برای اینه که اگه کرایه نداد.. اکه خسارت زد به خونه ..پیش شما گرویی داشته باشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.