2777
2789

جدی زیاد میبینم   دو بهم زن و سلیطه 

ماهم یدونه داریم تازه  ...داییمو صدسالی یه بار نمیبینیم یعنی اگه بگم دیدن ماه از نزدیک احتمالش بیشتره تا دیدن این دایی بنده دروغ نگفتم 

ناراحتم از اینکه داییم همیشه دور پدر مادرش بود کلا گرفت از خونوادش دورش کرد...منو دوست داشت همیشه برام اسباب بازی میگرفت..جوری شد که هی دم گوشش خوند که انقدری برا این خرج میکنی برای بچه ی خودمونم معلوم نیست میکنی؟ و صدتا چرند 

جوری دور شد که الان اسممو به زور یادشه..نمیدونه الان چندسالمه 

یهویی یادش افتادم...کاش بچه میموندم

و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن! 

برعکس زنداییا عزیزن ' زن عموها اسمشون بد در رفت

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق یکی‌از زندایی هامم😍😍😍چون خیلییی خوبه یکیش هم بدم میاد ازش چون واقعا قدر نشناسه

من خیلی کم پیش میاد از کسی بدم بیاد یا دلخوشی نداشته باشم..ولی کلا با این بشر حال نمیکنم..انرژی خوبی نمیگیرم

منم از زندایی بدم میاد

دو بهم زن 

به شدت بچهههه بیست و هشت سالشه حدودا

یه کار کرده داییم و چند ساله ندیدم 

زنیکه خودش بیس چهاری با فامیلاش در رفت و امدن بعد اجازه نمیده داییم بیاد طرف ما😐😐

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬

این زنعموها هستن که یه خانواده رو بهم میریزن 

زندایی ها عشقن🤗 

مدیونید فک کنید خودم زندایی ام😎🤣

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

مردها فراموش کارند

اره اون الان ککشم نمیگزه که همچین خواهر زاده ای داشتم یا نه...مرده اصلا؟ یا هنوز زندس 

ولی من بعضی اوقات به یادش می افتم...با اینکه اخرین باری که دیدمش نمیدونم چه سالی بود

من سه تا زندایی دارم ، اولی که یکی از منابع انرژی منفی در دنیاست قشنگ کبود میشی

دومی خدای ناسپاسی و غر

سومی سرزنده پرانرژی خوش خنده شوخ طبع و خوش فکر عالی عالی اهل زندگی ماشالله ، شوهرش عین موم تو دستشه ، در عین حال فک و فامیل کیف میکنن باهاش ،هر کسی رو سرجای خودش بلده ، معاشرت بلده ، ادب و احترام حالیشه ، ادم خوشش میاد 

چی بگم

چیزی نگم بهتره 

هرکاری میکنن بعدا سره خودشون میاد بذار بکنن

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀