2777
2789
عنوان

اگه فردا امتحان داری سلام 🚶

60 بازدید | 9 پست

منم مثل خودت امتحان دارم و فشارزیاد عصبی دارم تحمل میکنم منم هرچقدر بیشتر میخونم بازدهی کمتر و امتحان ها سخت تره :)به خاطر کنکور کوفتی 

این نمره ها قرار نیست هیچ جای زندگیتو بگیره ترم اول مهم نیست فقط خواستم بگم تو تنها نیستی🐈‍⬛🤍

به خودت سخت نگیر دختر 🙂🤌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حال روحیم داغونه داغون!

منی که همیشه نمره‌هام بالا بود احساس میکنم این بار معدل ترم اولم قراره بد شه. چند وقتیه اصلا حالم خوش نیست. دست و دلم به هیچ کاری نمیره. فقط میخوام گریه کنم.

از یه طرفم میترسم. اگه معدل و رتبم هدای نکرده زبونم لال، مثل سال‌های قبل نشه چوون مدیر و معاون میشناسنم و همه ازم انتظار دارن، فکر کنم حتی اکه چیزیم نگن بهم و کلایه نکنن، با نکاهاشون اذیتم میکنن. همکلاسیامم با اینکه خوبن ولی شاید تو ذهناشون بگن فلانی ببینین چطور شده، همیشه رتبش اینطور بوده امسال فلان شده و ... .

خالم بده. جمعه یه بغض عجیبی تو گلوم بود داشت خفم میکرد. با اون وضعم کلی درس خوندم. طوری که به زور بغضمو قورت میدادم درس میخوندم. حتی وقت گریه هم نداشتم. اما کاهی از پس بغضم برنمیومدم و بغضم میترکید و گریه میکردم و با کریه ادامۀ درسامو میخوندم.