بعد زایمانمم ۷۰ روز خونریزی داشتم البته هی قطع میشد و هی دوباره شروع میشد
طبیعی جلوگیری میکنیم
الان ۱۶ روز از وقت پریود شدنم میگذره خیلی میترسم
همشم خوابالوعم و تنبلم
بنظرتون امکانش هست؟
می دونم ک همیشه بهت میگم دوست دارم،اما اینم میدونم ک هنوز کافی نیست،چون این سه کلمه نمیتونه به طور کامل احساسم به تورو وصف کنه،وقتی تو رو می بوسم قلبم پر از هیجان میشه،من هیچوقت اینطوری وابسته کسی نبودم،عشقی ک به تو دارم رو کلمات نمیتونن توضیح بدن،ولی بدون تو برای من همه چیز هستی،همه چیزی ک همیشه می خواستم،خیلی دوستت دارم هناسکم، اینو یادت نره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
می دونم ک همیشه بهت میگم دوست دارم،اما اینم میدونم ک هنوز کافی نیست،چون این سه کلمه نمیتونه به طور کامل احساسم به تورو وصف کنه،وقتی تو رو می بوسم قلبم پر از هیجان میشه،من هیچوقت اینطوری وابسته کسی نبودم،عشقی ک به تو دارم رو کلمات نمیتونن توضیح بدن،ولی بدون تو برای من همه چیز هستی،همه چیزی ک همیشه می خواستم،خیلی دوستت دارم هناسکم، اینو یادت نره
لطفا منم راهنمایی کن اقدام داشتم چهارروزه عقب انداختم دیروز بی بی منفی بود الان فقط حالم بده وترشح چ ...
زوده برا بی بی
من یه هفته باردار بودم آز دادم منفی در اومد
بزار حداقل بیست روز عقب بندازی