2777
2789
عنوان

مامان پیشی های با تجربه بیان

59 بازدید | 10 پست

بچه گربه دو ماهه حمایتی آوردم الان سه ماه و نیم چهار ماهشه

خیلی گاز میگیره چیکار کنم گاز گرفتن از سرش بیفته؟؟ و اینکه برا تغذیه اش چیا خوبه؟ 

البته ی مدت بیماری هردس گرفت که درمانش کردم مادر هم نداشته برا همین اوردم خونه دیگه عضو خانواده ما شد کلا 

اشنایی نسبی با پیشی دارم ولی تو خونه نگه نداشتم تا حالا و خیلی نگرانم چجوری درست بزرگش کنم 

از تجربیاتتون بگید لطفا و در کل چه کارهایی باید براش بکنم 

ی دامپزشک خوب حمایتی با انصاف در تهران هم معرفی کنیت که قیمت هاش معقول باشه و کارش خوب باشه دلسوز باشه واقعا دیگه تحت نظر ایشون باشه همیشه 

تو اینستا دیدم یه آقایی می‌گفت اگه گربه‌هاتون گاز می‌گیرن، سریع بهش یه عروسک یا اسباب بازی بدین که اونو گاز گازی کنه.

غذا من به گربه‌ها مرغ می‌پزم با آب فراوون، تو آبش ماکارونی می‌ریزم تا له بشه، استخونای مرغو درمیارم و مثل سوپ میشه.

اگه سمت شرق تهران باشین، دکتر مجید حاتمی کلینیک برنا خیلی دکتر خوب و منصف و محترمی هستن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو اینستا دیدم یه آقایی می‌گفت اگه گربه‌هاتون گاز می‌گیرن، سریع بهش یه عروسک یا اسباب بازی بدین که ا ...

اسباب بازی هم میدم باز دست منو میخواد گاز بگیره

براش دندون گیر بگیر اونو گاز بزنه 

تغذیه هم براش مرغ و هویج و سیب زمینی و برنج بذار آبپز بشه همه رو له کن هیچ نمک و ادویه ای نزن نرم و خمیری بشه بده بخوره 

به هیچ وجه شیر گاو بهش نده 

فقط شیر بز براش قابل هضمه

غذای آماده ایرانی هم نده بهش مریضش میکنه 

غذای خونگی ساده بهترینه 

یه سایت هست دامپزشکی آنلاینه «پت آباد» میتونی ازشون مشاوره بگیری

براش دندون گیر بگیر اونو گاز بزنه  تغذیه هم براش مرغ و هویج و سیب زمینی و برنج بذار آبپز بشه ه ...

من از پن اباد براش تشویقی کیتن و بستنی اینا خریدم کنسرو اینا 

بهش میدم هر از گاهی بد نیست؟ 

اسباب بازی هم میدم باز دست منو میخواد گاز بگیره

منم یه بچه گربه داشتم اینجوری بود. راه حل شوهرم این بود که پارچه دور دستش می‌پیچید و باهاش بازی می‌کرد 😄

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من از پن اباد براش تشویقی کیتن و بستنی اینا خریدم کنسرو اینا  بهش میدم هر از گاهی بد نیست؟&nbs ...

خارجیش خوبه ولی ایرانی هاش قابل اعتماد نیست معلوم نیست چی داخلش می ریزن