قرمزززز مدیر استارتر عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 388 عنوان بچه ها اعصابم خورده لطفاً بیاین 103 بازدید | 6 پست نزدیک یک سال و نیم پیش ما صد ملیون ب خانوادم قرض دادیم حالا بعد یک سال و نیم بابام هنوز نتوانسته جور کنه پس بده شوهرمم همش ب من غر میزنه از طرفی بابام اینا هم بهشون میگم ندارن ک بدن شوهرم همش میگه ارزش پولم رفت نمیدونم چیکار کنم😭😭 1402/10/17 | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4012 عزیزم ازابتدابایدبه پدرتون میگفتید ماهم نداریم یاپولمون روجای خرج کردیم که این سوءتفاهمات پیش نمیآمد خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4012 ازجهت هم حق باهمسرتونه گلم خب اگه طلا میگرفتید حداقل ی مقدارسودی اومده بود روش دیگه خودتون الان خانم ی خونه هستیدومیبینیدمخارج چقدگرون شده وواقعا پول دروردن سخت شده خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
قرمزززز مدیر استارتر عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 388 عزیزم ازابتدابایدبه پدرتون میگفتید ماهم نداریم یاپولمون روجای خرج کردیم که این سوءتفاهمات پیش ... عمل انجام شده قرار گرفتیم
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4012 عمل انجام شده قرار گرفتیم درسته ولی واقعا سخته من اکه جای پدرتون بودم هیچ وقت به دخترم رونمیزدم وقتی میدونم پس دادنش سخته واختلاف توزندگی بچه ام بیافته خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
مامان_فندق_جونی عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 99 بخاطره دهن شوهرتو ببندی مجبوری با خانوادت توافق کنی مقداری بزارن رو پولتون بهتون برگردونن. داماد خیلی چشمو رو نداره و همینجوری طلبکار هسن وای ب روزی ک ابنجوریم بشه