سلام، چند ساله ازدواج کردم من یبار روی خوش این ادمو ندیدم همیشه از ادم طلب داره دیگه نمیدونم به کدوم سازش برقصم،،یمدت قطع رابطه بودم ک شوهرم انقد تو خونه قیافه میگرفت دوباره مجبور به رفت امد شدم اما روانم بهم ریخته خسته شدم از همشون متنفرم بیخودی قیافه میگیره محل نمیده چشم غره میره پروفایلای مسخره میذاره خودمم میدونم منظورش منم...با شوهرم حرف زدم دعوا کردم میگه میدونم اخلاقش گنده چندبار بهش بگم و بحث کنم درست نمیشه...اما من ارامشم از بین رفته میخوام یبار واسه همیشه این شرایطو درست کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
روی روابط خودت و همسرت فقط کارکن.انقد غرق محبتش کن ک کمتر سمت خانوادش بره
برنامه ریزی کن برای تفریح و مسافرت
سعی کن اصلا ب مادرش اهمیت ندی.چ خونشون رفتی چ اومدن اگ بدرفتاری کرد تو بگو بخند ک بفهمه اصلاااا برات مهم نیست رفتارش.وقتی ببینع اهمیت نمیدی و شوهرتم طرف توعه دست از کاراش برمیدارع
خیلی دوس دارم اینجوری باشم ولی باز با خودم میگم بزار بفهمه مادرش چجوریه و چقد من ناراحت میشم
مطمعن باش همسرت خودش همه چیزو میدونه ولی خوب اونم مادرشه نمیتونع ک تو روش وایسع
حالا اگ مادر خودتون با همسرتون بدرفتاری میکرد شما جلو مادرتون وایمیسادین و طرف همسرتون رو میگرفتین؟خوب مسلما نع.پس تا میتونین سیاست داشته باشین و به هیچ عنوان اجازه ندین همچین مسئله ی پیش پا افتاده ای باعث بشه اعصابتون به هم بریزع یا باعث بشه با همسرتون بحث کنین