2777
2789
عنوان

با این مادرشوهر چجوری رفتار کنم😕

191 بازدید | 21 پست

سلام، چند ساله ازدواج کردم من یبار روی خوش این ادمو ندیدم همیشه از ادم طلب داره دیگه نمیدونم به کدوم سازش برقصم،،یمدت قطع رابطه بودم ک شوهرم انقد تو خونه قیافه میگرفت دوباره مجبور به رفت امد شدم اما روانم بهم ریخته خسته شدم از همشون متنفرم بیخودی قیافه میگیره محل نمیده چشم غره میره پروفایلای مسخره میذاره خودمم میدونم منظورش منم...با شوهرم حرف زدم دعوا کردم میگه میدونم اخلاقش گنده چندبار بهش بگم و بحث کنم درست نمیشه...اما من ارامشم از بین رفته میخوام یبار واسه همیشه این شرایطو درست کنم 

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الکی به خودت سخت مبگیری

اینایی که گفتی مشکلات اونه نه تو

پروفایل رو چرا به خودت میچسبونی؟؟

اصلا با توام باشه بگیر به کتفت

انقدررر با شوهرت خوب زندگی کن ( شاد و هدفمند) که مادرشوهر جایی تو حرفاتون نداشته باشه

روی روابط خودت و همسرت فقط کارکن.انقد غرق محبتش کن ک کمتر سمت خانوادش بره

برنامه ریزی کن برای تفریح و مسافرت

سعی کن اصلا ب مادرش اهمیت ندی.چ خونشون رفتی چ اومدن اگ بدرفتاری کرد تو بگو بخند ک بفهمه اصلاااا برات مهم نیست رفتارش.وقتی ببینع اهمیت نمیدی و شوهرتم طرف توعه دست از کاراش برمیدارع

ببین نگو رفت وامد نمیکنم انقدر خودت رو با بچه وکلاس وچیزای مربوط به زندگیت سرگرم کن که اصلا وقت رفت وامد نباشه 

اون روزاییم میبینیش هم خودتو با گوشی وبچه چه چیزی سرگرم کن زیاد وقت نکنی پیشش بشینی

الکی به خودت سخت مبگیری اینایی که گفتی مشکلات اونه نه تو پروفایل رو چرا به خودت میچسبونی؟؟ اصلا ب ...

خیلی با خودم کلنجار میرم مدام بهش فکر میکنم و حرص میخورم اما بقول دوستان باید رو خودم کار کنم ۸سال از عمرم سر این ادم تباه شد

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
خیلی با خودم کلنجار میرم مدام بهش فکر میکنم و حرص میخورم اما بقول دوستان باید رو خودم کار کنم ۸سال ا ...

تازه اولشه من ۱۸ ساله الن دیگه پیر شده مریض نا نداره بخواد بجنگه منم با بچه ها وکلاسهاشون سرگرم کردم خودمو کمتر میرم خونشون

پیش شوهرتم به هییییچ عنوان بدگویی مادرش و نکن نگو مادرت بده فلانه 

خیلی دوس دارم اینجوری باشم ولی باز با خودم میگم بزار بفهمه مادرش چجوریه و چقد من ناراحت میشم

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
خیلی دوس دارم اینجوری باشم ولی باز با خودم میگم بزار بفهمه مادرش چجوریه و چقد من ناراحت میشم

مطمعن باش همسرت خودش همه چیزو میدونه ولی خوب اونم مادرشه نمیتونع ک تو روش وایسع

حالا اگ مادر خودتون با همسرتون بدرفتاری میکرد شما جلو مادرتون وایمیسادین و طرف همسرتون رو میگرفتین؟خوب مسلما نع.پس تا میتونین سیاست داشته باشین و به هیچ عنوان اجازه ندین همچین مسئله ی پیش پا افتاده ای باعث بشه اعصابتون به هم بریزع یا باعث بشه با همسرتون بحث کنین

تازه اولشه من ۱۸ ساله الن دیگه پیر شده مریض نا نداره بخواد بجنگه منم با بچه ها وکلاسهاشون سرگرم کردم ...

خیلی سخته💔دختر من هنوز کوچیکه نمیتونم درس و مدرسه رو بهونه کنم،خدا ازشون نگذره ک اینجوری با اعصاب ما بازی میکنن

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤