2777
2789
عنوان

همسر عصبانی😤

1154 بازدید | 6 پست

#همسرداری 💞

چگونه با همسر بهانه جو رفتار کنی؟

🔹بهترین کار به هنگام بهانه گیری همسرتان این است که او را به حال خودش رها کنید.

🔹❌یادتان باشد مقابله به مثل کردن، وضعیت را وخیمتر می کند و ماحصلی جز جنگ و دعوا نخواهد داشت.

🔹بپذیرید به هر دلیلی "شغلی، شخصی، اجتماعی و…" ، همسرتان آشفته و مضطرب است و بهانه جویی در خانه را به عنوان راهی برای تخلیه هیجان منفی خود انتخاب کرده است.

🔹او با بهانه جویی می خواهد استرس و اضطراب درونی خود را کاهش دهد.

پس شما باید هوشیارانه عمل کنید و با توسل به سکوت، غائله را بخوابانید.

🔹مطمئن باشید همسرتان پس از آرامش به سراغ تان می آید و با صحبت كردن از شما دلجويي ميكند..

💞همسرانه

💞"تکنیک‌هایی برای برخورد با شوهر عصبانی!"

❌خشم او را تغذیه نکنید:

خشم یک ویژگی مهم دارد: موقتی است!

بنابراین اجازه دهید همسرتان عصبانی باشد و بدانید که بالاخره آرام خواهد شد. اگر خشم او را تشدید کنید، ممکن است ساعت‌ها و حتی روز‌ها طول بکشد.

🔸 یادتان باشد که خشم او خواهد گذشت، اما چیز‌هایی که در اوج بگومگو‌ها به هم می‌گویید ممکن است زخم‌هایی همیشگی به جا بگذارد...

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
سلام عزیزم میشه درخواست دوستی منم قبول کنید خیلی مسئله دارم🙏🙏🙏

در خدمتم🌹

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سوال دارم میتونی کمکم کنی ؟لطفا

من هر شب زیارت عاشورا میخونم تقریبا سه ساله اصلا یه شب اگه نخونم نصف شب بیدار میشم باید بخونم بعد راحت بخوابم حالا دوبار خواب دیدم رفتم کربلا دارم حرم میبینم ولی راه نمیتونم پیدا کنم دفعه دوم داشتم گنبد حرم میدیدم ولی گفتن شلوغه تورو نمیبریم حرم یکی پیر زن داشت نون میپخت با تنور گفت گریه نکن من میبرمت تعبیرش چی ممکنه باشه ؟ 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

سلام دوست عزیز خواهشاً این خواب من خیلییی برام مهمه میشه تعبیر بگیرید از اون معبری که گفتید

خواب دیدم با خون شخصی دارم وضو میگیرم ودرخواب احساس میکردم این خون مقدس است مثله خونه شهید

اون شخص رو میشناسم ولی ارتباطی باهاش ندارم تورو به جان عزیزتون برام تعبیر بگیرید خیلییی مهمه برامون

@rrr88 سلام وقتتون بخیر میشه محبت کنید درخواستم رو قبول کنید

سلاموقت شما هم بخیر.بله در خدمتم اگر کاری ازم بر بیاد🌷🌷