2777
2789
عنوان

اقدام کردم ولی نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 35 پست

یعد یه سال و نیم باردار شدم بعد تو ۱۶ هفته مجبور شدم سقط کنم من چی بگم پس😐

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش با یبار اقدام و نتیجه نگرفتن اومدی چس ناله میکنی 😐 یکم امید و طاقتتو ببر بالا مگه بچه ای

چی ناله نیست ، دکتر میرم میگه سونو مشکلی نداری ولی پریود نمیشم ، قرص میده قرص ها تمام روحیات منو بهم ریخته ، هرکی از راه میرسه میخواد دکتر معرفی کنه ، خانواده همسرم چند ماه روز شب بچه بچه میکنن واقعا دیگه موندم چیکار کنم

چون زیاد به بارداری بچه داری فکر میکنی ..یه ماهش فکر کن میشه

من اگه نخوام هم ماشالا اطرافیان مگه میزارن ، هروز بچه نمیاری ،حامله ای ، بیار دیگه سن بالا بره سخته درحالی که من تازه ۲۰ سالم شده ، فلانی ما رو دید میگه عروست هنوز باردار نشد، خسته شدم از این همه حرف

من اگه نخوام هم ماشالا اطرافیان مگه میزارن ، هروز بچه نمیاری ،حامله ای ، بیار دیگه سن بالا بره سخته ...

تا میگن یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه بگو بخند تو جو اونجارو عوض کن بگو باشه خوب چکار میکنین ..مردم ایرانن منتظرن هر کمبودی تو زندگیت داری به روت بیارن ما باید بلد باشیم از پسش چه جوری بر بیایم دهنشونو ببندیم .

چی ناله نیست ، دکتر میرم میگه سونو مشکلی نداری ولی پریود نمیشم ، قرص میده قرص ها تمام روحیات منو بهم ...

به من و همسرم دو سال گفتن مشکلی ندارید برید طبیعی باردار میشید آزمایش و سونو و عکس رنگی چندتا دکتر برو دارو بخور نشد بعد دو سال رفتیم مرکز ناباروری الانم تو سیکل ivf ام

خداییش با یبار اقدام نباید اینجوری بشی 

به کسی هم اجازه ی دخالت نده ما تازه الان بعد از اینکه عمل پانکچر شدم دیگه به خانواده ها گفتیم

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا میگن یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه بگو بخند تو جو اونجارو عوض کن بگو باشه خوب چکار میکنین ..مردم ...

من اوایل همین کارو میکردم میگفتم زوده تازه یه سال هم نشده ، من هنوز آمادگی ندارم دوست دارم یکی دو سال بشه ولی انقدر گفتن گفتن که الان همسرم هم میگه من می‌خوام 

من اوایل همین کارو میکردم میگفتم زوده تازه یه سال هم نشده ، من هنوز آمادگی ندارم دوست دارم یکی دو سا ...

خب معلومه خودت حق دخالت تو زندگیتونو دادین که شوهرتم تحت تاثییر قرار گرفته ...ببین خودت به عنوان یه زن جاهایی که زیاد این چیزارو میگن کم برو یا از اون محل برو مثلا تو پذیرایی هستی زود برو تو اشپزخونه ..به شوهرتم یاد بده اول از همه باید زن آاتمش خاطر داشته باشه تا بتونه به نفر سوم که بچه س علاقه نشون بده ..برای بارداری ...بزار خودم بخوام تا بارداری خوبیو پشت سر بزارم ..اگه درک کن باشه گوش میده..

به من و همسرم دو سال گفتن مشکلی ندارید برید طبیعی باردار میشید آزمایش و سونو و عکس رنگی چندتا دکتر ب ...

امیدوارم خیلی زود خبر بارداری تو بشنوی 😍

منم تا الان چند تا سونو دادم میگه همه چی خوبه ولی هیچی به هیچی ، دوتا دکتر مختلف رفتم یکی میگه دارو های اونو نخور اون یکی میگه دارو های که اون تجویز کرده نخور منم موندم چیکار کنم این وسط ، دارو های که مصرف میکنم حالت های افسردگی برام آورده خسته شدم از بس قرص خوردم

خب معلومه خودت حق دخالت تو زندگیتونو دادین که شوهرتم تحت تاثییر قرار گرفته ...ببین خودت به عنوان یه ...

خونم نزدیک خونه مادر شوهرمه منم چون اینجا کسی ندارم تنها جای که میرم اینجاست ، یه موقع های به مامان هم میگن به دخترت بگو بچه بیاره ولی مامانم میگه زوده بزارید از زندگی لذت ببرن فقط برای بچه هست ولی کو گوش شنوا