2777
2789

سلام بر دوستان خوبم

خیلی تو نی نی سایت و همه جا گشتم چیزی پیدا نکردم که کمکم کنه.

خواهرانه از ماجرایی ک بچه کلاس اول دارن یا داشتن میخوام کمکم کنند از وقتی دخترم امسال کلاس اول میره خیلی اعصابم ضعیف شده یعنی خیلیییی ها، دیگه آدم سابق نیستم، خیلی سخته سر و کله زدن با بچه‌ ای که گوش نمیده نمی شینه پای درس ... مشاوره هم رفتم گفتن بچه مشکلی نداره رو خودت باید کار کتی 

دوستان کمکم کنید برام دعا کنید بهم راه کار بدید چی کار کنم صبرم زیاد شه؟؟آروم شم. بیشتر درکش کنم، چه ذکری برای صبور شدن بلدید ک نتیجه داده؟

بزانون حمد میخونم انشاالله خدا دستتون رو بگیره.

الان ی عکسی برات می‌فرستم خودم با این عکس آدم شدمانقدر ک دخترمو اذیت کردم امسال کلاس اولیه نابود کردم خودمو اونم بدتر من نابود شد بچم 

من درکت میکنم خیلی رو اعصابه دیزباد گرفتناشون بازیگوشی هاشون ولی صبوری کن

کاربری دست دونفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من شما از اسم کاربریت معلومه مماشات و  انعطاف و خوش خلقی رو خوب بلدی توسایت میچرخی میبینی چون اسم مستعار رو قبول نمیکرده برداشتن زدن کوفت میخوری زر نزن میزنم تودهنت یا اینجور اسم ها خوب اخلاق ودرون هرکس با یه کلمه کامل مشخص میشه شمام به درونت مراجعه کن وازارامشت برای برخورد با بچه استفاده کن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

آنقدر از اول مهر کتک زدم بچرو  آنقدر داد تحقیر تهدید هیچ فایده نداشت الان دو هفتست آروم شدم ناراحتش شدم بهم گفت مامان اگه بلد نیستم بجای کتک زدن بهم یاد بده و کمک کن اگه بلد بودم می‌نوشتم خیلی ناراحتشم

سعی کن توهم آروم بشی مطمئن باش خیلی بازدهی بیشتری داره

کاربری دست دونفره
به نظر من شما از اسم کاربریت معلومه مماشات و  انعطاف و خوش خلقی رو خوب بلدی توسایت میچرخی میبین ...

عزمزم شما لطف داری نسبت ب من .

از محبت و توجه ات ممنونم.

دیکه عقلم قد نمیده با این بچه چه کنم گفتم از با تحربه ها کمک بخوام.

عزمزم شما لطف داری نسبت ب من . از محبت و توجه ات ممنونم. دیکه عقلم قد نمیده با این بچه چه کن ...

کوچولو شو مهربانم هفت ساله شو و سعی کن یادت بیاد یاد گرفتن از صفر چقدر سخته رشد خیلی درد داره 

کلیپ های اموزشی جوفراست راهنمای خانواده روهم یوتیوپ ببین من توبحث لجبازی تنظیم ساعت خواب بدغدایی و قانون پذیری خیلییییی ازش استفاده کردم

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

مگه پارسال پیش دبستانی نبردیش،،سعی کن یه سره ازش درس نخواب ،ده دقیقه درس باز بره بازی کنه بیاد،این جوری کم تر خودت و بچه اذیت میشین،،بهش وعده ی یه چیزی رو بده که بعد تکالیف براش مهیا میکنی،نمیدونم پارک رفتن،خرید لوازم تحریر ،همکاری تو کیک پختن،بستنی خوردن

کوچولو شو مهربانم هفت ساله شو و سعی کن یادت بیاد یاد گرفتن از صفر چقدر سخته رشد خیلی درد داره  ...

ممنون عزیزم خدا در همه حال دستگیرت باشه.

جو فراست رو خیلی دوست دارم تو منو تو دیده بودم همیشه دوست داشتم ازش مشاوره بگیرم 

مرسی  دوستم ک یادم دادی تو یوتیوب برنامه داره.🌷🌼🌷

مگه پارسال پیش دبستانی نبردیش،،سعی کن یه سره ازش درس نخواب ،ده دقیقه درس باز بره بازی کنه بیاد،این ج ...

چرا مهد رفته دو سال اما مشق نداشتن تو مهد که. 

ببیین خیلی مشق هاش زیاده یا کند مینویسه دیر تموم میشه من نمیدونم خودم دانشجوی دکتری ام اما درس و کتاب رو بستم شده تمام روزم مشق و درس بچه خیلی عذاب دارم میکشم.

چرا مهد رفته دو سال اما مشق نداشتن تو مهد که.  ببیین خیلی مشق هاش زیاده یا کند مینویسه د ...

طفلکی تازه سال اولشه،،برای خودش هم سخته،،کاش پیش دبستانی میبردیش ،بالاخره دست ورزی و این طور چیزا داشت،،سعی کن باهاش راه بیای ،بی خیالی سیر کن تا بگذره،زیاد سخت نگیر ،بچه زده میشه،از همون اول که از مدرسه میاد ازش بخواه یه کم تکلیف انجام بده بعد استراحت کنه،،فشرده کاری خوب نیست،،خودم انشاالله دخترم غ