2777
2789
چیکار کنم زود جواب بدم اینقدر خالم بده شوهرم میاد ساعت ۲ نیم من دارم پس میفتم

اعلان رو ببینن می آیند یکم صبر کنین.

جاهای دیگه هم ایشون رو تگ کردن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعلان رو ببینن می آیند یکم صبر کنین. جاهای دیگه هم ایشون رو تگ کردن.

دارم دق میکنم

ن پیام صوتی جواب دادن

ن اینجا جواب میدن.من دیگ غلط بگنم

بیام این سایت 

فقط مشکلم حل بشه

@نی_نی_یار_3‍  تو رو خدا بیاین کارتون دارم تو رو خدا

این قدر تگ نکنین همون چند بار کافیه.

تگ رو ببینن می آیند یکم صبر کنین و توکل کنین به خدا.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

میشه شمام بهش بگی خاهش میکنم تو رو خدا

بالا تگ کردم.

توی یه تاپیک تعداد تگ ها خیلی زیاد شده ممکنه عصبانی بشن.

یکم صبر کنین شاید یه کاری براشون پیش آمده.

نی نی یار تو رو خدا تو رو جون عزیزت جون هرکسی دوست داری تو رو ب امام حسین بیا اینجا گاربری دلار ...

چرا مشکل کجاست

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

چرا مشکل کجاست

خدارو شکد امدین

عزیزم

من ی کاربری دارم ب این اسم دلارام ۱۳۷۵

ب شماره ای وارد شدم اخرش ۰۲۹۲

معلق شده

لطفا ازتون خاهش میکنم

برای اینک تاپیکها نیاد بالا

ب روش فدیمی معلق کنید

تو رو خدا

برات کلی دعا میکنم

زندگیمو نجات میدی

الان نگاه کردم.

هنوز آن جوری تعلیق نشده.

اره دارم روانی میشم

درست میشه نگران نباشین.