2777
2789
عنوان

بین حال خوب خودتون و‌عرف جامعه کدوم رو انتخاب‌میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 25 پست

حال خوب خودم❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
مگه با حرف مردم رشد و پیشرفت میکنی؟!  من هرچی فکر میکنم میبینم وقتی حالم خوبه که تا حد زیادی ا ...

منظورم از رشد و پیشرفت مثلا توی به روز بودن وسایل خونه ، یا تیپ شخصی و امثال ایناست...

راضیم به رضای تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره اون چیز  چی باشه

مواردی که تو گفتی عادی هستن و به نظرم مشکل از اطرافیانته که اینقدر دخالت میکنن

چون  گفتی جمع دوستانه بوده....دیگه اسپرت بپوشی یا نه میل خودته

ولی اینکه مثلا توی جمع رسمی بگی من دلم میخواد تی شرت بپوشم رو ...نه نمی پسندم

به هر حال انسان‌ موجود اجتماعیه و باید هنجارها رو در نظر بگیره

تعادل داشته باش ، میدونی ممکنه چند سال بعد به خودت بگی کاش یه جور دیگه بودم تا یه اتفاقی میفتاد یا نمی افتاد

ما ذاتا نیاز به تایید نسبی دیگران داریم و یه سری موقعیت های زندگی مون اصلا با همین تایید شروع میشه

بستگی داری اون چیز  چی باشه مواردی که تو گفتی عادی هستن و به نظرم مشکل از اطرافیانته که اینقدر ...

نه واقعا هنجار شکنی جامعه رو ندارم . موارد خییلی شخصی.

همین که با کامنتها فهمیدم مشکل از من نیست و اطرافیانم خیلی دخالت میکنن خیلی حالم بهتر شد

راضیم به رضای تو
تعادل داشته باش ، میدونی ممکنه چند سال بعد به خودت بگی کاش یه جور دیگه بودم تا یه اتفاقی میفتاد یا ن ...

خیلی ممنون .

خودم هم حس کردم اگه خیلی به راحتی و دل خودم بها بدم ، انگار از بقیه دور میفتم

راضیم به رضای تو

من خیلی با خانوادم فرق دارم راه خودمو با تحقیق و کلی دقت انتخاب میکنم ومیرم ولی سیل سرزنشها رو سرم اوار میشه چون اونها متفاوت فکر میکنن سرزنشها درد داره ولی وقتی ایمان داری براهت کم نمیاری

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
من خیلی با خانوادم فرق دارم راه خودمو با تحقیق و کلی دقت انتخاب میکنم ومیرم ولی سیل سرزنشها رو سرم ا ...

دقیقا اکثر مواقع حس میکنم دارم بر خلاف جریان رود شنا میکنم، در حالیکه واقعا عمدی نیست . فقط میخوام کار درست یا کاری که باهاش حالم خوبه رو انجام بدم

راضیم به رضای تو
دقیقا اکثر مواقع حس میکنم دارم بر خلاف جریان رود شنا میکنم، در حالیکه واقعا عمدی نیست . فقط میخوام ک ...

منم ده سالی هست اینجوریم ولی اطرافیانم کم کم دارن به انتخابم احترام میذارن هرچند از ته دل میخوان عین اونا باشم و در هر فرصتی که بشه ایراد میگیرن

بیشتر انتخابهای من از سر دلبخواه نیست در واقع دوست دارم مذهبو بیارم تو زندگیم چون میدونم درسته با کلی تحقیق و...بهش رسیدم ولی اونا نمیپذیرن سبک زندگیمو خیلی اذیت شدم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است