2777
2789
عنوان

مادر بد

308 بازدید | 13 پست

بیاید کمکم کنید  بگید من چه کردم ب درگاه خدا ک از پدر مادر شانس نیاوردم. اون از قبل از مجردیم ک  اتیشم زدن با هرکی دوست میشدم تو مدرسه یا دانشگاه. اینقدر تحدیدشون میکردن ک با من دوست نشن اینقدر تو مجردیم محدودم کردن بابام هزار انگ بهم بست مامانم بیشتر اتیشیش می‌کرد اینم از الان ک ۷ماهه عقد کردم ی روز خوش برا من نذاشتن   میرم با شوهرم بیرون میگن چرا رفتی  خانواده شوهرمو شوهرم مسخره میکنن مامانم میگه طلاقتو میگیرم   پسره بد قیافه. میگه شب عروسی بدون دستمال خونی نباید بیای امشب شوهرم زنگ زد ک بیاد منو ببره دکتر بخاطر سرما خوردگیم مامانم افتاد بجونم چنگم زد ک چرا میخوای بری پشت تلفن جیغو داد زد ک شوهرم فهمید بگین من چیکار کنم با این خانوادم 

زودتر عروسی بگیر برو خونه ات

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریع برو سر خونه زندگیت 

مگه مادرت روانیه؟تو کاری نکردی اون کتکت زد؟

واکنش همسرت چی بود ؟

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
سریع برو سر خونه زندگیت  مگه مادرت روانیه؟تو کاری نکردی اون کتکت زد؟ واکنش همسرت چی بود ؟

شوهرم اومد دنبالم گریه کردم پا  ب پام گریه کرد پولمون جور بشه بریم سر زندگیمون عروسیم نمیخوام 

سریع برو سر خونه زندگیت  مگه مادرت روانیه؟تو کاری نکردی اون کتکت زد؟ واکنش همسرت چی بود ؟

روانیه  الان خواهرم چندماهه پاشو نذاشته خونمون بخاطر رفتار کردارش

بنظرم  سریع تر ی خونه یا حتی سوئیت کرایه کن برو پشت سرتم نگاه نکن 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

دعا کنید برام از وقتی ب دنیا اومدم روز خوش نداشتم  آرامش نداشتم همش خونمون جنگو دعوا بوده تا الان ک ۲۷ سالمه  دوستدارم خودمو بکشم راحت بشم 

تو دوران عقد این چیزا طبیعیه سعی کن قوی باشی این یه مدته بعد که رفتی سر خونه زندگیت اختیارت دیگه دسته خودته اونوقت دیگه نزار کسی دخالت کنه،منم تو دوران عقد خیلی اذیت شدم، هر کسی اجازه دخالت و امرونهی میده ولی تو این مدت عقد اگه شوهرت خوبه و دوستش داری با هم تحمل کنید میگذره نگران نباش 

تو دوران عقد این چیزا طبیعیه سعی کن قوی باشی این یه مدته بعد که رفتی سر خونه زندگیت اختیارت دیگه دست ...

میگذره درسته  ولی اینا زجر میدن تا بگذره الان من ارشد دارم میخونم همین امروز امتحان دارم نمیتونم درس بخونم چند وقته لای جزوه رو باز نکردم میخوام برم انصراف بدم  هیچ جارو ندارم پناه ببرم بهش جز خدا 

میگذره درسته  ولی اینا زجر میدن تا بگذره الان من ارشد دارم میخونم همین امروز امتحان دارم نمیتون ...

تقریبا میدونم چی میگی یاد اون موقع میوفتم اعصابم خورد میشه چیکار میشه کرد دعوا کنی که بده سکوتم کنی خودت اذیت میشی  عقد خیلی دوران سختو عجیبیه هر کسی فکر میکنه اختیارتو داره یا حق داره اونجوری که خودش فکر میکنه درسته با ادم رفتار کنه یا دستور بده سعی کن جهاز اینارو جمو جور کنی عروسی بگیرید بری خونه خودتون بزار یخورده از بعد این سردرگمی بهت بگم وقتی رفتی سر خونت انگار اطرافیان اینجورین که خب ما هر کاری کردیم براشون سختش کنیم سنگ جلو پاشون بندازیم نشد و اینا عروسی کردن بعد یه مدت نه اینور نه اونور کاری به کارتون ندارن یه سکوت که ادم بعد از کلی جنگ و تنش عصبی واقعا بهش احتیاج داره که خودشو جموجور کنه بعد اصلا تعجب میکنی که اینا تا دیروز داشتن دهن مارو سرویس میکردن الان کوشن دیگه از اونجا به بعد بستگی به رفتار خودت داره که چقدر رو بدی