2777
2789
عنوان

مامانای خوش سلیقه میاین؟؟؟

7 بازدید | 16 پست
میخوام برای تولد یکسالگی دخترم کیک سفارش بدم ولی هرکیکی انتخاب میکنم میگن 10 تا 15 کیلو میشه.میشه لطفا اگه کیک های کوچولو درحد سه چهارکیلو با تم های دخترانه سراغ دارین عکسشو بذارین؟؟؟؟خودم عاشق پرنسسی و قلعه ام ولی میگن باید بالای 10 باشه
من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخام واسه تولددخترم کیتی یاباب اسفنجی سفارش بدم خیلی بهشون علاقه منده فکرکنم همون حدود ۵تا۶کیلوبشن
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
خواهرزادم کیکش پرنسس بود با لباس صورتی شاید سیندرلا بود نمیدونم. ولی کوچیک بود خلاصه. لباس خودش هم دقیقا لباس صورتی کیکش بود.
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
نه نیست. ولی خیلی ساده اس. کله عروسک رو در نظر میگیرن و براش کیک رو بصورت پیراهن درمیارن. شبیه پیراهن سیندرلا. لباس هم باید با سر عروسک همخونی داشته باشه نهایتا میشه 3.4کیلو پارسال هم کفشدوزک بود اونم کوچیک بود.دقیقا یه کفشدوزک اندازه یه جعبه نیم کیلویی شیرینی
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀