چجوري شوهرم اين همه روز بدون من تحمل كرد اون خونه رو چجوري وسايلم و ديد و ياد من نيفتاد چقدر سنگدل ميتونه باشه يه آدم چقدر دوستم نداشت كه هيچ يادي ازم نكرد😭😭😭خيلي دلم گرفته دارم دق ميكنم دلم ميخواد سر بذارم توي دامن يكي فقط گريه كنم ميشه آرومم كنيد؟
با كمال احترام،لطفاً آقايون داخل تاپيك هاي من شركت نكنن،ممنونم🙏🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
عزیزم، میفهمم چی میگی، الهی خدا از جایی که فکرشو نمیکنی شادی و خوشبختی سرازیر کنه توی زندگیت🫂🌱
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
این حالت دایمی نیست غم نخور زمان همه چی درست میکنه خدا بهت. ارامش بده
اين طلاق ميشه طلاق دوم توي زندگيم يك بارم توي عقد جدا شدم ديگه جون ندارم خسته ام خسته فقط دلم مردن ميخواد شوهرمو دوست داشتم نميدونم چجوري مهرش ميخواد از دلم بيرون بره همش جلوي نظرمه چرا اون هيچ يادي از من نكرد😭😭😭
با كمال احترام،لطفاً آقايون داخل تاپيك هاي من شركت نكنن،ممنونم🙏🏻