2777
2789
عنوان

خانما باردارا متاهلا

229 بازدید | 30 پست

من هفته دهم هستم دو سه روزه ی تکونایی تو شکمم حس میکنم البته حیلی کم و ضهیف ...ممکنه حرکتای جنین باشه یا زوده و من خیاللتی شدم

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...

خیر زوده

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم میگم‌زوده الان ماه ۳ هستم در صورتی ک واسه دخترم تو ماه ۵ اواین بار تکون خورد

از همون اول که از حالت رویان خارج میشند جنین محسوب میشند دائم در حال حرکت هستند . اما چون اندازه شون نسبت به آب دورشون کم کوچیک هست ، این حرکت شون برای مادرها محسوس نیست تا کم کم بزرگ تر شند     

منم  تو 10 هفته هستم😍 حالتات چیه؟

خیلی بی حال میشم مخصوصن از ساعت ۵عصر تا ۹شب واقعن بیحال و بی جونم حس صعف باهامه با اینک غذام خ به همه چی میخورم...تو چی

خودمم میگم‌زوده الان ماه ۳ هستم در صورتی ک واسه دخترم تو ماه ۵ اواین بار تکون خورد

میگن تکونی بچه اول دیرتر میشه بچه ی دوم رو زودتر احساس میکنی و اینکه پسر زودتر تکون میخوره، دختر تنبل میشه دیرتر تکون میخوره

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
از همون اول که از حالت رویان خارج میشند جنین محسوب میشند دائم در حال حرکت هستند . اما چون اندازه شون ...

اره کاملن درسته .‌‌تو نتم خوندم در موردش