2777
2789

کتاب "بهانه هایی برای زنده ماندن" از مت هیگ

نویسنده ی این کتاب خودش افسردگی رو مثل ماها تجربه کرده و از تجربیاتش برای ما مینویسه. وقتی این کتاب رو بخونین احساس درک شدن و دیده شدن پیدا میکنین. متوجه میشین خیلی از حالاتی که الان دارین تجربه میکنین فقط مختص شما نیستن بلکه علائمی از افسردگی هستن. حس میکنین تنها نیستین و خیلیای دیگه هم مثل شما هستن. در نهایت بهتون امید میده از اینکه قرار نیست تا آخر عمر با این بیماری بجنگید بلکه یه روزی قراره شکستش بدید. 

یه تیکه ازش رو براتون میذارم:

افسردگی از تو کوچکتر است؛ حتی اگر بی انتها به نظر برسد. این افسردگی است که در وجود تو فعالیت می‌کند نه تو در وجود افسردگی. شاید ابر سیاهی باشد که از آسمان میگذرد. تویی که اسمان هستی. تو پیش از این هم آنجا بوده ای. ابر نمی‌تواند بدون اسمان وجود داشته باشد؛ ولی آسمان می‌تواند بدون ابر باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل اون کتاب درجستحوی معنا نباشه اون ادم میخونه کلا افسرده میشه بعد همهجا معرفی میکنن برا افسردگی و بی انگیزگی  

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

همه تاپیکاتونو خوندم، از سبک تاپیکاتون خوشم میاد👌

لطفا همینطوری ادامه بدید🙏🏻❤سعی میکنم دنبال کنم

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)