2777
2789

منم اوج افسردگی رو تجربه کردم بعدش خدا خودش حالمو خوب کرد 

تو الان بدترین شرایط رو داری 

حقته بعد این همه شرایط بد روزای خوب رو تجربه کنی 

تیغ رو بزار کنار 

و قوی باش ، زندگی پستی بلندی زیاد داره 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آخرین باری که خودکشی کردم اتفاقا با تیغ بود رگمو‌ زدم خیلیم حالم بد بود از شدت فشار عصبی و حال بد کل بدنم می‌لرزید موهای خودمو می‌کشیدم با جیغ گریه میکردم ( می‌خوام بدونی حالم تو بدترین حالت خودش بود ) وقتی رگمو میزدم دعا دعا میکردم شاه رگ اصلیم ببره و بمیرم ولی به محض اینکه رگم بریده شد و خون فواره زد از دستم همه چی یادم رفت حتی اسممو فقط یه وحشت باهام بود وحشت اینکه نمیرم! داشتم جون میدادم و مثل سگ میترسیدم نتونن نجاتم بدن و چند دقیقه بعد خودمو اون دنیا ببینم نمیدونی چقدر پشیمون شده بودم نمیدونی چطور به غلط کردن افتاده بودم اون وحشت که وقتی جون از بدنت می‌ره خیلییییییییی عذابه

بمونی و بجنگی و راه حل پیدا کنی برای درد هات خیلی آسون تره اینو تازه فهمیدم 

امیدوارم خدا به قلبت آرامش بده ❤️ حتما به حرفام که تجربم بود فکر کن بعد تصمیم بگیر 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻