2777
2789
عنوان

کرم یا سرم اوردینری

5363 بازدید | 41 پست

سلام دوستان.

میخام یه محصول ضدلک بگیرم. اوردینری رنج فیمتش چطوره؟

یه پیج اینستا هست که به اصل بودن محصولاتش اطمینان دلرم. کرم ضدلک ویتامین سی رو میگه ۶۵۰، سرم آلفا رو ۹۸۰.

بعد دی جی کالا و ترب رو چک کردم فیمتاش پایین تر بود. ممکنه اونا فیک باشن؟ نمی خوام بره تو پاچم🤨

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از همون پیج بگیری بهتره...100 تومن گرون تر شاید باشه ولی خیالت راحته

دی جی کرم رو میگه ۵۰۰، ترب که رو ۲۰۰ بود. شما استفاده کردی؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
دیج-ی کالا قطع به یقین فیکه  بقیه رو نمیدونم  من از مدی خاص سفارش دادم اصل بود  دا ...

پیج داره؟

دی جی کرم رو میگه ۵۰۰، ترب که رو ۲۰۰ بود. شما استفاده کردی؟

قطعااا از اون یج بگیر
رنج قیمت اوردینری  اصلا 200 تومن نیست!!!
اینا صد در صد فیکن

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
آره نگیریا فیکن  از پیج معتبر بگیر بچ کدشم چک کن زیر شیشه محصول و روی جعبه ش

باشه، مرسی

قطعااا از اون یج بگیر رنج قیمت اوردینری  اصلا 200 تومن نیست!!! اینا صد در صد فیکن

آره منم تعجب کردم. باشه مرسی از راهنمایی تون

میشه هر کسی فرمول کرمِ سفیدکنندهvip میخواد به پست اخرم سر بزنه (۴۰ تومنه) گرفتارم ممنون دوستان🙏

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     
اره گلم یا سرچ اینستا بزن یا داخل گوگل سرچ بزن سایت داره  من هیالورونیک اسید اوردینری سفارش دا ...

مرسی عزیزم. مدی خاص؟