2777
2789
عنوان

تنهایی افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 44 پست
از بچگی تا الان نشده عین آدم با یکی دوست بشم همیشه خدا تنها بودم تو مغزم با یکی صحبت میکنم بخاطر اون ...

واییییی

تو همزاددد منیییی😭😂

من با یکی دوست شدم، بشدت وابستش شده بود، خیلی دوسش داشتم بیشتر از هر کسی... یهو عوض شد و بد ضربه خوردم 

کلا از بچگی اینطوری بودم تو مغزم با یکی دوست میشدم و باهاش حرف میزدم جر این علتش چیه واقعا 😐

والا من صدتا رفیق و خواهر و مادر و پدر و همسر دارم ولی افسرده ام

چقد خوب ک صدتارفیق داری..من یدونم ندارم..دلیل افسردگیت چیه؟ مشکلی باشوهرت دارس؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا از انسان ها خوشتون نمیاد؟

چون خیلی از همه ضربه خوردم از همه.... از خودمم بدم میاد چون وقتی یکی باهام بد رفتاری میکنه منم همونکارو میکنم اما اونموقع من بد میشم هم از نظر اون و هم از نظر خودم بدترین...

نکنیم آروم نمیشم

همه از من بدشون میاد همه همه..

چقد خوب ک صدتارفیق داری..من یدونم ندارم..دلیل افسردگیت چیه؟ مشکلی باشوهرت دارس؟

بیماری روحی دارم

به جورایی دیوونم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
از بچگی تا الان نشده عین آدم با یکی دوست بشم همیشه خدا تنها بودم تو مغزم با یکی صحبت میکنم بخاطر اون ...

من با سناریو سازی با افرادی ک یا وجود ندارن یا نمیدونن من وجود دارم زندم 😂💔

🌚🫀   
منم تنهام:) از تنهایی بیرون رفتن تنهایی رستوران رفتن تنهایی لباس خریدن از همه چی خستم

😭 هیچی نداره هیچی...

من فکر میکردم خوب چیزیه اولاش عادی بود اما الان خیلی کم حرفم همش میخندم کلا خیلی روانیم خیلی..

چون خیلی از همه ضربه خوردم از همه.... از خودمم بدم میاد چون وقتی یکی باهام بد رفتاری میکنه منم همونک ...

تا ضربه از نظر شما چی باشه.

شاید شما یه شوخی کوچیک دوستانه رو هم ضربه در نظر بگیرین🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
خودکشی ناموفق داشتم اصلا شبی ک گریه نمیکردم شبم روز نمیشد بدجور حالم خراب بود ولی .... دیگ برای من م ...

منم کلی تا حالا داشتم... دلم میخاد بزرگ ترین آرزوم که اینه که بمیرم و بگم خدایا چرا منو آفریدی منو زجر بدی .... دوباره متولد شم