2777
2789

میشه بگید باید چه مهارتی رو قوی کنه؟

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید و از سردرگمی رها بشم

یا حتی از کسی از اشناها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله همکار های خانم بنده که معمار هستند همه پروانه اشتغال نظام مهندسی گرفتند و دفتر مهندسی هم دارند&n ...

بهتر هست در زمان دانشجویی چه مهارتی رو قوی کنم؟

شما اطلاعی دارید؟

ممنونم لطف کردید ، پس اونقدرام که میگن بازار کارش نابوده ، فقط صرفا قراره نا امیدت کنند.

اتفاقا رشته تاپیک هستش می تونی بعدش کلینیک ساختمانی راه بندازید و کارهای طراحی داخلی از صفر تا صد خودتون انجام بدید می تونی چند تا از پیج های طراحی داخلی رو توی اینستا فالو کنید من چندتا رو می شناختم از سراسر ایران پروژه می گیرند

کاربر آقا
اتفاقا رشته تاپیک هستش می تونی بعدش کلینیک ساختمانی راه بندازید و کارهای طراحی داخلی از صفر تا صد خو ...

اره اینکه درسته 

اما باید خیلی پیگیرش بود ، چون رقابت خیلی زیاده و دانشجو های معماری الان خیلی زیاد شدن 

الان بازار کارکلا اشباع هستش و رقابتی

خوندن مقاله و یا کتابی که در خصوص این رشته یه دیدگاه خوبی بده رو شما اطلاعی دارید؟

بعد اینکه اصولا چقدر درآمد داره حداقل این رشته؟

خوندن مقاله و یا کتابی که در خصوص این رشته یه دیدگاه خوبی بده رو شما اطلاعی دارید؟ بعد اینکه اصو ...

درآمدش بستگی به فعالیت شما داره ولی همکاری‌های معمار ما همه راضی هستند برای کسب دیدگاه بهتره پیج های معماری و طراحی رو پی گیری کنید مفید هستند

کاربر آقا

رشته واقعا خوبیه و اگه نرم افزارهای طراحی داخلی خوب یادبگیری به راحتی میتونی کار کنی، از دوره دانشجویی برو توی شرکتا کارآموزی تا زودتر باکار آشنابشی و کاردبازارکار بشی حتی شده رایگان کار کن از الان

من خودم پشیمونم چرا گول خوردم که میگفتن اشباع شده و رفتم شهرسازی، الان دوستم که شهرسازی خوندن دفترطراحی داخلی معماری زدن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.