2777
2789
عنوان

رنگ وکراتین

88 بازدید | 8 پست

سلام،شبتون بخیر،من موهام نچرال بود،پنج شنبه هایلایت روشن دراوردم وخیلی قشنگ بود ودوسش داشتم،ولی دیروز که کراتین کردم،تغییر رنگ داد وبه زردی میزنه،چکار کنمممم،گفت چندبار بشوری درست میشه،ولی بنظرم این زردی نمیره،من تجربه ندارم،با تجربه ها بگن چی میشه

زردی نمیره 

عادیه رنگساژت رفته

میتونی روش رنگساژ واریاسیون یا شامپو رنگ بزنی البته نمیدونم ب کراتین اسیب بزنه یا ن

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو این کارم عزیزم رنگش رفته درست نمیشه رنگ بدون سولفات بخر بزار تا کراتینت خراب نشه

چقدر فاصله بندازم تا رنگ ساژ؟میرم پیش رنگ کاره،چون ترکیبی بود،میترسم خوب درنیاد

زردی نمیره  عادیه رنگساژت رفته میتونی روش رنگساژ واریاسیون یا شامپو رنگ بزنی البته نمیدونم ب ...

چه بد،اگ میدونستم کراتین نمیکردم،بخصوص قسمتا زیری خیلی زرد شده،خورشید خانمی شده

یه هفته اینا  ولی رنگ معمولی نزن خشک میکنه موهاتو کراتینت خراب میشه

نه قطعا رنگ معمولی نمیزنم،خودش رنگ کار میگم رنگ بدون سولفات استفاده کنه،فقط اینکه رنگ ساژ کنی خوب رنگ نیگیره؟دوباره چند رنگ نشه موهام