2777
2789
عنوان

رنگ وکراتین

127 بازدید | 16 پست

سلام،شبتون بخیر،من موهام نچرال بود،پنج شنبه هایلایت روشن دراوردم وخیلی قشنگ بود ودوسش داشتم،ولی دیروز که کراتین کردم،تغییر رنگ داد وبه زردی میزنه،چکار کنمممم،گفت چندبار بشوری درست میشه،ولی بنظرم این زردی نمیره،من تجربه ندارم،با تجربه ها بگن چی میشه

من شنیدم رنگ و کراتین به فاصله کم به موها آسیب میزنه، وگرنه دوست دارم رنگ کنم و بعد کراتین

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخواستم الان کراتین کنم واسه عید رنگ،گفتن نه نمیشه،کراتین خراب میکنه وخوب به پایه نمیرسه

درسته چون دخترم موهاش کراتین بود حالا چند تا تکه از مو هاش رو رنگ گذاشت هیچ فرقی نکرده

و متاسفانه برای سی تا فایل که رنگ گذاشته سه ملیون  وهشتصد هزارتومن گرفته ازش واقعا با راهزن فرقی ندارند این آرایشگرها

درسته چون دخترم موهاش کراتین بود حالا چند تا تکه از مو هاش رو رنگ گذاشت هیچ فرقی نکرده و متاسفانه ب ...

منم۶تومن شد جفتش،ولی حالا من موندم ومویی که زرد شد دیروز😪😰😰😰

متاسفانه دیگه رنگ قبلی نخواهد شد، احتمالا مواد کراتینش خوب نبوده و تقلبی بوده ک رنگ موهاتو تغییر داد ...

وای،نگو تو روخدا،اخه زرددددددد....

جایی که رفتم مطمین بود،ومیدونم مواد بد استفاده نمیکنن

وای،نگو تو روخدا،اخه زرددددددد.... جایی که رفتم مطمین بود،ومیدونم مواد بد استفاده نمیکنن

منم یه جای مطمئن رفته بودم ولی موادش اصلا خوب نبود با اینکه خیلی تعریف موادشو میکرد و میگفت اصله و از ترکیه براش آوردن ولی بعد متوجه شدم اصل نبود

حالا بنظرم انقدر سماجت کن تا یه کاری روی موهات انجام بده ک رنگش رو از زردی دربیاره، حالا یا دکوپاژ میکنه، یا رنگساژ میذاره، بالاخره یه کاری باید بکنه

از این به بعد بجای کراتین، پروتئین بوتاکس کن خیلی بهتر از کراتینه، خود کراتین ب مو آسیب میزنه و باعث ریزش هم میشه

البته چیزی ک هست اینه ک نباید فوری بعد از رنگ یا لایت کراتین کنی، باید بذاری حداقل یک ماه بگذره بعد کراتین کنی

خیلی کار اشتباهی بود فوری بعد لایت کراتین انجام دادی.

منم یه جای مطمئن رفته بودم ولی موادش اصلا خوب نبود با اینکه خیلی تعریف موادشو میکرد و میگفت اصله و ا ...

من قصدم پروتیین بود،ولی انقدر رو مخم رفت که تو که میخوای لخت باشه ودایمی تر خب کراتین کن وفلان،که منم راضی به کراتین شدم،این خواهرشوهرمه،چند ساله خودش سالن داره،وسالنش معروفه،ولی موهای من واقعا یجوری شدم،بعد رنگ خیلی شیک وخوب بود ولی کراتین دلم زد،گفت چند بار بشور درست میشه نشد بیا رنگ ساژ،ولی حس میکنم ومیترسم که بدتر بشه

قطعا مثل اولش نمیشه اما اگر ماهر باشه میتونه از اینی ک هست بهترش کنه، اگر هم نتونست همشو کلا یه رنگ دیگه بذار تا از این زردی در بیاد

ولی کلا بخاطر عوارض بد کراتین، آرایشگرها دیگه توصیه ب کراتین نمیکنن، و اونها ک علم بیشتری دارن همه میگن پروتئین تراپی کنین من الان یه ساله هر سه ماه یه بار دارم پروتئین تراپی میکنم، خیلی هم راضی هستم موهام خیلی خوب و نرم و لطیف شده و فکر کنم دیگه سالی یک بار براش کافی باشه