elyas77 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 413 عنوان کیا تجربه کار تو هتل دارن ؟یا اطلاعاتشون خوبه 517 بازدید | 10 پست میگن هتلدارا توی پرداخت حقوق خیلی کارکنانشونو اذیت میکنن مثلا ۶ ماه شاید حقوق بهشون ندن و اینکه شنیدم فضای کاری هتل خیلی مسمومه کارکنانش زیر اب همدیگرو میزنن واقعیت داره ؟؟کسی اطلاعی داره؟؟ هر چیزی واقعی و عمیقش خوبه نه فیک و ظاهریش✌️ 1402/10/17 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamoonsoha عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 1172 خودم هتل کار نمی کنم اما از آشناها دو نفر هتل کار می کردن با حقوق مشکل نداشتن اما جو مسموم بود و حتی خوراکیای مونده مسافرارو برمیداشتن
elyas77 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 413 خودم هتل کار نمی کنم اما از آشناها دو نفر هتل کار می کردن با حقوق مشکل نداشتن اما جو مسموم بود و حتی ... یعنی غذا نمیدادن بهشون؟ هر چیزی واقعی و عمیقش خوبه نه فیک و ظاهریش✌️
hamoonsoha عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 1172 یعنی غذا نمیدادن بهشون؟ چرا می دادن. خوراکیهایی که تو یخچال هتل (مینی بار) جا می موند از مسافرا و نمیخوردنو برمیداشتن
elyas77 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 413 چرا می دادن. خوراکیهایی که تو یخچال هتل (مینی بار) جا می موند از مسافرا و نمیخوردنو برمیداشتن اها تو حقوق دادن اذیت نمیکردنشون؟یا کارکنانش زیر اب همدیگه رو نمیزنن؟؟شنیدم فضای بین کارکنانش فضای خوبی نیست هر چیزی واقعی و عمیقش خوبه نه فیک و ظاهریش✌️
hamoonsoha عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 1172 اها تو حقوق دادن اذیت نمیکردنشون؟ یا کارکنانش زیر اب همدیگه رو نمیزنن؟؟ شنیدم فضای بین کارک ... به شدت زیرآب زنی بوده. هر دو شغلشونو عوض کردن. حقوق نهایتا با چند روز تاخیر پرداخت می شد. هتلها هم مرکز شهر بودن
elyas77 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 413 به شدت زیرآب زنی بوده. هر دو شغلشونو عوض کردن. حقوق نهایتا با چند روز تاخیر پرداخت می شد. هتلها هم ... اوه اوه چقدر بده پس اگه اینطوری باشه هر چیزی واقعی و عمیقش خوبه نه فیک و ظاهریش✌️
hamoonsoha عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 1172 اوه اوه چقدر بده پس اگه اینطوری باشه برای سابقه کار و شاغل بودن برای مدت کم به نظر من خوبه. کلا تجربه به هر نحوی از نظر من ارزشمنده
elyas77 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 413 برای سابقه کار و شاغل بودن برای مدت کم به نظر من خوبه. کلا تجربه به هر نحوی از نظر من ارزشمنده ممنونم که گفتی خیلی برام مهم بود هر چیزی واقعی و عمیقش خوبه نه فیک و ظاهریش✌️
elyas77 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 413 برای سابقه کار و شاغل بودن برای مدت کم به نظر من خوبه. کلا تجربه به هر نحوی از نظر من ارزشمنده من قبلا تو همچین فضای سمی بودم واسه همین نمیخاستم دوباره گرفتارش بشم هر چیزی واقعی و عمیقش خوبه نه فیک و ظاهریش✌️
hamoonsoha عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 1172 من قبلا تو همچین فضای سمی بودم واسه همین نمیخاستم دوباره گرفتارش بشم درسته. انشاالله هر جایی میری موفق باشی عزیزم