2777
2789
عنوان

مشورت برای ازدواج کمک خیلی مهمه

151 بازدید | 18 پست

سلام خدمت همه خواهر های عزیزم 

من میخواستم باهاتون مشورت کنم 

لطفا خواهرانه کمکم کنید

دو سال پیش یک آقا پسری اومدن خواستگاری من 

ما باهم رفتیم صحبت کردیم

ومن ازش خوشم اومد 

ما بیرون رفته بودیم صحبت کردیم مامانم همون جا به ایشون گفت اگر به توافق رسیدید و شما هم نظرتون مثبت بود خانوادتون بفرستید بیان خونمون تا خانواده ها هم باهم صحبت کنن

بعدش مادبزرگشون از دنیا رفت و مادرشون نیومد ولی ایشون خواهر هاشون فرستادن اومدن خونه ما 

ولی خواهر هاشون اصلا خوب با من برخورد نکردن مثل این که راضی نبودن بعد تر فهمیدم به خاطر این که ماهمشهری نبودیم راضی نبودن  خانواده منم به خاطر همین رفتارشون مخالفت کردن و بهم خورد فقط اون وسط ما دوتا همه دیگه رو پسندیده بودیم 

الان واسطه بهم گفته میخواد بیاد خواستگاریم 

من ازتون مشورت میخوام راجب این که چه جوابی بهش بدم اصلا صلاح هست 

خودمم خیلی خوشم اومد بهش و به دلم نشسته و نتونستم کس دیگه ای رو قبول کنم 

خانواده ام مدام میگن ما بهم نمیخوریم فرهنگ هامون فرق میکنن از دوتا شهر متفاوت ولی اون شهر ما ساکنن 

خواهر هاشون وقتی اومدن خونه ما بهم گفتن تو چرا میخوایی با یک‌نفر که هم شهریت نیست ازدواج کنی خیلی ناراحتم کردن من نمیدونستم چه جوابی بهشون بدم آخه چی میگفتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به علاوه این که این آقا تمام معیار  های که من میخوام داره فقط از خانوادش میترسم مدام خانواده ام میگن اونم مثل خانواده اش تو همون خانواده بزرگ شده داداشم تا حالا ندیده اش ولی مطمنم ازش خوشش نمیاد خواهر بزرگم دیدش اما اصلا ازش خوشش نیومد خودمم نمیدونم چرا این قدر به دلم نشسته و ازش خوشم میاد 

بگو با خانوادش بیاد وقتی خوشت اومده بگو بیاد انشاالله خیره مگه میخای زن خواهراش بشی

رضایت خانواده هم خیلی مهمه ، دخترخالم با همین شرایط ازدواج کرد خوشبختیش به شش ماه نرسید 

میگفتی سرنوشت و قسمته ...من ۱۶سال تو یه شهر زندگی کردم بعد یهو اومدم تویه شهر دیه بایکی کلا متفاوت بامن ازدواج کردم عشق این چیزا حالیش نی کم کم خدا بخواد درست میشه خودتون اگر همو بخوایین مشکلی نیست

دنیام همسرم 🤍بمونی برام بهترینم🤍

چه خواهر هایه بی تربیتی داره اون 

همون شروع نشده دارن خواهر شوهر بازی درمیارن 

پسره برات مناسبه خوب شناختیش یانه فقط از رویه قیافه خانوادش چی ؟

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
به علاوه این که این آقا تمام معیار  های که من میخوام داره فقط از خانوادش میترسم مدام خانواده ام ...

اینو نمیتونیم بگیم چون تویه اون خانواده بزرگ شده حتما مثل اوناست

بابای من کلا نقطه مقابل خانوادشه اصلا باهاشون ارتباط نداره و قبولشون نداره 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

خواهر هاش خیلی دلم شکوندن 

برادرشون کارمند بود یکی شون بهم گفت تو اصلا میتونی با حقوق کارمندی زندگی کنی منم سر انداخته بودم به زیر چی میگفتم بهشون 

پدرشون فوت کرده  مادر شون هم مادرش فوت کرده بود نیومد 

وقتی مادر بزرگش فوت کرد خواستگاری جنبه رسمی خودش از دست داد میدونید خواهر هاش رو حرف مامان که گفته بود اگر نظرت مثبته خانواده ات بفرست فرستاده بود تا صحبت کنیم 

خواهر هاشم خیلی از خودش بزرگترن یکی از خواهر هاش پسرش همسن همین برادرشه

اگه یه شهر بزرگ شدین دیگه همشهری نبودن چیه اگه قومیت فرق داره فرهنگتونم متفاوته اونوقت ممکنه بد بشه ...

آره کاش همون دفعه هم با مادرش اومده بود مادرش خیلی خانم خوبیه