2777
2789

سلام خوب نیستم اصلا

من امتحان داشتم امروز دادم اومدم خونه دقیق وقتی رسیدم مامان و بابام سوار ماشین شدن رفتن 

ی خواهر کوچیکترم دارم ابتداییه بعد ساعت حول و حوش ۱۱ بود مامانم زنگ زد گفت آب برنج بذار با مرغ تا بپزه منم گذاشتم زیرشونم تقریبا زیاد بود ی نیم ساعت بیس دیقه بعدش صدا در اومد بعد ب خواهرم گفتم برو ببین کیه اومد گفت مامان اینا اومدن منم از اونجایی ک دیشب درس میخوندم خوب نخوابیده بودم شدید خوابم میومد گفتم میرم تو اتاق بخابم حالا ک اومدن

با صدا مامانم ک صدام میزد بیدار شدم پررررر خونه دود بود در اتاق بسته بود خب من هیچی نفهمیده بودم 

بعد مامان و بابام سر و صدا ک همسایه متوجه دود شده زنگ زده بعد اینقد هم حرف بارم کردن ک کاشکی بیدار نمی شدی🚶‍♀️

چیز زیادی هم نشد یکم گاز و... کثیف شده بود

جالب اینجاست مامانم گفت ی ساعته زنگ زدم تلفن خونه جواب ندادی خب جواب ندادم تو چرا نیومدی😂💔

من ب اجیم گفتم میرم بخابم خسته بودم خودش ک میدونست غذا رو گازه همش بیرونه تقصیر من چیه حرفاشم ب من زدن🚶‍♀️💔

کاربری واگذار شده...

خوب دور از جون خفه نشدی دختر

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اخخخ سخته

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی غذا سوخته ؟؟؟

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
کاشکی خفه میشدم🚶‍♀️

خدانکنه عزیزم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

واای چقد بیخیالی تو

خب من گفتم اومدن بخدا چشام داشت می سوخت

جالب اینجاس اومده بودن مامانم حتی پیاده نشده بیاد نگا غذاش کنه دوباره نشسته رفتن

کاربری واگذار شده...

مادرت چطور دلش آمده اینو گفته واقعا خیلی سخته از دست دادن فرزند یک هفته پیش دختر یکی از فامیلمون خودش دار زد حالا بخدا اگر مادرش خیلی خیلییییییی براش ناراحتی میکنه