2777
2789
عنوان

خصوصی

904 بازدید | 24 پست

سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم خانمی که دوزایمان طبیعی داشته اگه بره پیش دکتر زنان نوع پرده بکارتش مشخص میشه یا نه ممنون میشم جواب بدین 

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سزارین کنه چی

مشخصه

بعد سالهای زیادی

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

چیزی مونده مگه بعد از دوتا زایمان ک بخواد دکتر تشخیص بده؟! 😐😐

خخخخخخ اخه  برام سواله چون من وقتی ازدواج کردم سنم کم بود نرفتم برگه سلامت بگیرم ونوع پردمم بدونم واسه همین برام سو ال شده😁😁😁

به حس کنجکاوی بگو دیر اومدی اون رفته از این شهر🤣

با پیامت یه لبخند ازته دل اومد رو لبام خیلی ازت ممنونم 🌹♥🌹♥😘

سلام گلم خوبین نمیشدجواب  پیامتون بدم عذر میخوام اینجا پیام میزارم

امیدوارم خدا براتون خوش بخواد و هر چی از خدا میخواین خدا بهترینها سرراهتون قرار بده گلم میتونم بصورت عمده با قیمت خیلییی مناسب محصولات باکیفیت با سود خوبی راحت بفروشین انشالله اوکی بودید خواستید تماس بگیرید تا کامل براتون توضیح میدم خدمتون 

در تمامی محصولات از هیچ مواد پارابن کوروتون هیدروکنیون الکل ... بکار نرفته

با اکتیوهای بروز و عصاره های با کیفیت عالی با فرمولاسیون ۱۰۰٪ تضمینی