خدایا کمک کن بهتر باشیم...فرصت گناه کردن را از ما بگیر...خدایا خودت ی راهی بساز ...خدایا خودت کمکم کن...من اشتباه کردن معذرت می خواهم ...کمک کن درستش کنم...نمیدونم چطور و از چراهی خودت کمک کن لطفااااا
خدایا ابرومون را حفظ کن
انشالله که امتحان هم به خیر و خوشی بگذره ...
خدایا خیلییی گیجم خیلی خستم دلم گرفته می ترسم...خدایا خودت مراقبمون باش
خدایا دوستم داشته باش لطفااا
خدایا خودت مراقب اعمال و رفتار و افکار و احوال ما باش
خدایا خودت همه چیز را به خیر بگذرون الهی به امید خودت
خدایا من حالم بده خودت کمک کن نمیدونم چی میشه سپردم ب خودت خدایا ،همه چیز را ،خودت کمک کن ،خدایا تو همه چیز را میدونی ببخشید بابت بدیام کمکمون کن لطفا
خدایا ابروم را حفظ کن و آخر و عاقبت ما رو ختم به خیر کن
خدایا تو هم میدونی و هم می تونی و هم مهربونم ترینی ،انشالله هر چی خیره
خدایا تو آگاه ترینی به همه چیز کمک کن لطفااا خسته شدم
خدایا خودت که میدونی من اشتباه فک کردم و بعدش فهمیدم اونم اونجاست الآنم نمیدونم چیکار کنم که ضایع بازی نباشه حس خیلییی بدی دارم خدایا خودت کمک کن ،ابرو و شان من رو حفظ کن خدایا کمکم کن مراقبم باش
خدایا من گیج میزنم خیلیییی زیاااد خدایا مراقبم باش دلم گرفته واقعا
خدایا کمک کن ضایع بازی در میارم و زشت نشم و آبروم حفظ بشه ،خدایا چیکار کنم... می بینمش دستپاچه میشم ....من واقعا نمیدونستم این جاست...کمک کن لطفااااا.خدایا هر چی خیره همه چی رو ب خودت میسپارم الهی ب امید تو
۱۶.۱۰.۱۴۰۲
خدایا هر چی میگم خالی نمیشم ،میترسم...
خدایا ببخشید بابت تمام اشتباهاتی .من بنده هستم و خطاکار ،تو خدایی و بزرگ و مهربونم و توانا کمکم کن لطفا
خدایا کمکم کن آدم بهتری باشم ،وهمه چیز را ب خیر بگذرون الهی به امید خودت یا رب العالمین همهههه چیز را ب خودت میسپارم انشالله هر چی خیره الهی ب امید خودت آخر و عاقبت ما رو ختم ب خیر کن
خدایا مراقب دلم باش....