2777
2789
عنوان

لطفا🙏

32 بازدید | 1 پست

میشه لطفاً برام دعا کنید؟🥺

خیلی نیازمند دعا هستم

انشالله که همه چیز ختم به خیر بشه 

ممنون میشم برام دعا کنید🙏دعا برای سلامتی و عاقبت بخیری و شادی و تندرستی و موفقیت خانوادم و خودم و همه مردم 🌸رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم،انشالله هر چی خیره ،توکل به خدا🌹

خدایا کمک کن بهتر باشیم...فرصت گناه کردن را از ما بگیر...خدایا خودت ی راهی بساز ...خدایا خودت کمکم کن...من اشتباه کردن معذرت می خواهم ...کمک کن درستش کنم...نمی‌دونم چطور و از چ‌راهی خودت کمک کن لطفااااا

خدایا ابرومون را حفظ کن 

انشالله که امتحان هم به خیر و خوشی بگذره ...

خدایا خیلییی گیجم خیلی خستم دلم گرفته می ترسم...خدایا خودت مراقبمون باش 

خدایا دوستم داشته باش لطفااا

خدایا خودت مراقب اعمال و رفتار و افکار و احوال ما باش 

خدایا خودت همه چیز را به خیر بگذرون الهی به امید خودت 

خدایا من حالم بده خودت کمک کن نمی‌دونم چی میشه سپردم ب خودت خدایا ،همه چیز را ،خودت کمک کن ،خدایا تو همه چیز را می‌دونی ببخشید بابت بدیام کمکمون کن لطفا 

خدایا ابروم را حفظ کن و آخر و عاقبت ما رو ختم به خیر کن

خدایا تو هم می‌دونی و هم می تونی و هم مهربونم ترینی ،انشالله هر چی خیره 

خدایا تو آگاه ترینی به همه چیز کمک کن لطفااا خسته شدم 

خدایا خودت که می‌دونی من اشتباه فک کردم و بعدش فهمیدم اونم اونجاست الآنم نمی‌دونم چیکار کنم که ضایع بازی نباشه حس خیلییی بدی دارم خدایا خودت کمک کن ،ابرو‌ و شان من رو حفظ کن خدایا کمکم کن مراقبم باش 

خدایا من گیج میزنم خیلیییی زیاااد خدایا مراقبم باش دلم گرفته واقعا 

خدایا کمک کن ضایع بازی در میارم و زشت نشم و آبروم حفظ بشه ،خدایا چیکار کنم... می بینمش دستپاچه میشم ....من واقعا نمی‌دونستم این جاست...کمک کن لطفااااا.خدایا هر چی خیره همه چی رو ب خودت میسپارم الهی ب امید تو 

۱۶.۱۰.۱۴۰۲

خدایا هر چی میگم خالی نمیشم ،میترسم‌...

خدایا ببخشید بابت تمام اشتباهاتی .من بنده هستم و خطاکار ،تو خدایی و بزرگ و مهربونم و توانا کمکم کن لطفا 

خدایا کمکم کن آدم بهتری باشم ،و‌همه چیز را ب خیر بگذرون الهی به امید خودت یا رب العالمین همهههه چیز را ب خودت میسپارم انشالله هر چی خیره الهی ب امید خودت آخر و عاقبت ما رو ختم ب خیر کن 

خدایا مراقب دلم باش....

ممنون میشم برام دعا کنید🙏دعا برای سلامتی و عاقبت بخیری و شادی و تندرستی و موفقیت خانوادم و خودم و همه مردم 🌸رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم،انشالله هر چی خیره ،توکل به خدا🌹