2777
2789
عنوان

دوستم را گم کردم

116 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیز، به نظر شما چطور می تونم دوست قدیمیم رو که شماره موبایلش عوض شده و فقط می دونم در حال حاضر ساکن تهرانه. دانشگاه امیرکبیر رشته مهندسی پزشکی فارغ التحصیل شده پیدا کنم؟ کسی راهی داره؟ متاسفانه تو اینستا نتونستم پیداش کنم. 

به نظر شما فارغ التحصیلان رشته مهندسی پزشکی چه جاهایی احتمالا مشغول به کار می شوند؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشخصاتشو از همون دانشگه بگیییر جور دیگ نمیشه پیدا کرد... اصرار کن و بگو ادرس خونه یا تلفن ثابت چیزی دارن بهت بدن

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

من میرفتم تو دانشگاهش پیداش میکردم

بعید می دونم دانشگاه مشخصات بده. چون شنیدم میگن اجازه ندارن مشخصات دانشجوها را به کسی بدن. در ضمن دوستم دیگه از دانشگاه امیرکبیر فارغ التحصیل شده. 

اگر بتونم بفهمم بازار کار رشته مهندسی پزشکی کجاست احتمالا بتونم پیداش کنم. شما نمی دونید یک دکترای مهندسی پزشکی احتمالا کجا می تونه مشغول به کار باشه؟