2777
2789
عنوان

احساس میکنم به نامزدم بی حس شدم..

88 بازدید | 11 پست

بچها من الان ی ماهه با ی پسر اشنا شدم

همون روز اول از من خوشش اومد و گفت قصدش جدیه

منم تنها پسری بود که دوسش داشتم و اولین پسری بود که میخواستمش و با هم حرف زدیم

بعد از گذشت دو سه هفته به خانوادش گفت منم گفتم و ی جلسه اشنایی اومدن

تا دیشب همه چی اوکی بود و هیچ مشکلی نبود تا یهو ی بحثی پیش اومد مامانم گفت مطمئنی میخوایش؟

من این جمله رو شنیدم و از اون لحظه تا الان هی میگم نکنه اصلا نمیخوامش و دارم عجله میکنم

هی حس میکنم حسی بهش ندارم

بچها این طبیعیه ک توی ی برحه ی زمانی از کسی ک دوسش داریم یهو حسمون بخوابه؟

درست نمیشه بعدش؟

تو رو خدا بگین که طبیعیه چون میترسم دوسش نداشته باشم ولی اخه دلیلی هم واسه اینهمه سرد شدن توی ی روز پیدا نمیکنم..خیلی ناراحتم خیلی🥺🙂

رابطه اینقدر بالا پایین داره

حتی شده زن ‌و شوهر بعد دعوا از هم متنفر بشن ولی بعد باز درست میشن

تو از اول خوشت اومد یعنی اون کشش اولیه رو داری

اجازه بده تو دوران آشنایی این عشق رشد کنه اتفاقا از عشق آتشین و بی منطق بهتره

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه اینقدر بالا پایین داره حتی شده زن ‌و شوهر بعد دعوا از هم متنفر بشن ولی بعد باز درست میشن تو ...

وای خداروشکر

چون واقعا همیشه میگفتم نمیخوام سنتی ازدواج کنم میگفتم میخوام سلیقه ی خودم باشه

و اینو واقعا دوس داشتم

الانم ناراحتم که اینجوری حس میکنم راجبش و دوس ندارم اینجوری باشم

دوس دارم مث روز اول عاشقش باشم اینو واقعا میخوام

فقط دلم نمیخواد این حس بدم ادامه دار باشه و پسره اذیت شه یا به دروغ بهش بگم دوسش دارم

بنظرم عجله کردی حداقل ۶ماه برای اشنایی لازمه خب ینی خودت نمیدونی علاقت بهش چقده؟

اخه خانواده من به ازدواج مدرن علاقه ندارن و باید هرچه سریعتر در جریان قرار میگرفتن

بعدشم عزیزم من هنوز جلسه خواستگاریو تشکیل ندادم

تازه میخوان بیان اشنایی

حداقل ی سال میخوام نامزد بمونم باهاش

نگفتم قراره ازدواج کنم الان که..

وای خداروشکر چون واقعا همیشه میگفتم نمیخوام سنتی ازدواج کنم میگفتم میخوام سلیقه ی خودم باشه و اینو ...

اشکالی نداره 

اصلا نیاز نیست بهش بگی دوسش داری 

۵-۶ ماه طول میکشه تا احساس واقعی بروز پیدا کنه 

فقط الان به چشم یه رفیق بهش نگاه کن تا همسری که باید ازدواج کنی باهاش و تا آخر عمر تحملش کنی خیلی بیشتر بهش علاقه مند میشی

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
ولی وقتی به خانواده گفتی حتما دوسش داشتی دیگه منم بعضی وقتا فکر میکنم شوهرمو مث قبل دوس ندارم ولی چن ...

اره بخدا خیلی دوسش داشتم که گفتم بهشون

الانم میترسم نداشته باشم

انقد اولش دوسش داشتم که طاقت ندارم الان بهش دروغ بگم که میخوامش

میخوام خواستنم واقعی باشه

اشکالی نداره  اصلا نیاز نیست بهش بگی دوسش داری  ۵-۶ ماه طول میکشه تا احساس واقعی بروز پی ...

خیلی ادم حساسیه ناراحت میشه اگه فقط رفیقم ببینمش و بهش نگم دوسش دارم..حس میکنم تقصیر خودمه طفلکو یکاری کردم که هی بهم محبت کنه الانم که اینجوری شده سرد شدم

میترسم بچه باشم واسه رابطه و زندگی..😊

خیلی ادم حساسیه ناراحت میشه اگه فقط رفیقم ببینمش و بهش نگم دوسش دارم..حس میکنم تقصیر خودمه طفلکو یکا ...

نه استرس گرفتی چون قضیه جدی شدت منطقی تر فکر میکنی

حالا همین نباشه چند روز سکته میکنی

من الان دلم میخواد سر به تن نامزدم نباشه  ولی یک هفته قهر بودیم داشتم سکته میکردم از فکر اینکه تموم سه رابطه 🤣

وای پس طبیعیه ممنونم خیلی ارومم کردی🥺❤️

استرس نداشته باش عشق واقعی با مرور زمان و شناخت به وجود میاد 

مهم کشش اولیه هست که شما داشتین مادرتون به چیزی گفته ته دلت خالی شده

فقط نزار رابطه سرد بشه و یا بی احترامی پیش بیاد تو بدترین شرایط یکی از عاملان اصلی رشد عشق احترام به طرف مقابل هست

امیدوارم واقعا شخص درست سر راهت قرار گرفته باشه و لایقت باشه